0

طرز تهیه مرغ‌کنجدی

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

طرز تهیه مرغ‌کنجدی

 

 

 

مواد لازم:

 

گوشت ران یا سینه مرغ بدون استخوان: 600 گرم

آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری

 تخم‌مرغ: یک عدد

روغن: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم‌

 

تصویر طرز تهیه مرغ‌کنجدی

 

 

 

مواد لازم سس مرغ کنجدی:

 

پیازچه ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

سس سویا: 3 قاشق غذاخوری

شکر و سرکه: از هر کدام یک قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری

آب: یک قاشق

نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم

 زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری

 روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری

 کنجد: نصف فنجان

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا گوشت مرغ را به قطعه‌های منظم خرد کنید. تخم‌مرغ را به همراه نمک و فلفل در ظرفی بشکنید و گوشت مرغ را در آن ریخته و 10 تا 15 دقیقه آن را طعم‌دار نمایید.

 

بعد روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. در این فاصله مواد سس را آماده کرده و زنجبیل و سیر را رنده کنید با آرد ذرت، سس سویا، روغن کنجد و کنجد آسیاب شده، آب، شکر و سرکه و 2 قاشق هم کنجد و فلفل مخلوط نمایید.

 

وقتی گوشت‌ها سرخ شد، سس را روی آن بریزید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پیازچه‌های ریز خرد شده تزئین و با پلوزعفرانی میل کنید.

سه شنبه 29 دی 1394  6:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها