مواد لازم:
گوشت ران یا سینه مرغ بدون استخوان: 600 گرم
آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم سس مرغ کنجدی:
پیازچه ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
شکر و سرکه: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
آب: یک قاشق
نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم
زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری
روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
کنجد: نصف فنجان
طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را به قطعههای منظم خرد کنید. تخممرغ را به همراه نمک و فلفل در ظرفی بشکنید و گوشت مرغ را در آن ریخته و 10 تا 15 دقیقه آن را طعمدار نمایید.
بعد روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. در این فاصله مواد سس را آماده کرده و زنجبیل و سیر را رنده کنید با آرد ذرت، سس سویا، روغن کنجد و کنجد آسیاب شده، آب، شکر و سرکه و 2 قاشق هم کنجد و فلفل مخلوط نمایید.
وقتی گوشتها سرخ شد، سس را روی آن بریزید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پیازچههای ریز خرد شده تزئین و با پلوزعفرانی میل کنید.