نقل قول SABOORI
ببخشید نودل سالاده یا سوپ؟؟؟
توضیحی درباره نودل:
نودل
نودل |
غذای اصلی |
تهیه میسوا نودل در لاکانگ،
تایوان
|
مواد اصلی موردنیاز |
خمیر فطیر |
انواع |
متنوع |
نحوه ارائه |
گرم |
نودل (از کلمه آلمانی Nudel) یک غذایی اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکلهای مختلف تهیه میشود. در حالی نودل نواری نازک و بلند مرسومترین فرم نودل است، اما نودل به شکلهای بسیاری متنوعی برش میخورد که از جمله آنها میتوان به فرمهای موجی، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده میشود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس و یا به همراه سوپ سرو میشود. نودل را میتوان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانیتری و مصرف در آینده نگهداری نمود.
در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث درباره نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.
و
تفاوت پاستا ،ماکارونی، اسپاگتی و نودل چیست؟ آیا در شکل آنهاست و یا در طرز پخت آنها؟
پاستا کلا به نوع این غداها میگن (مثل خورشت(قورمه سبزی، قیمه ...)) اینجا هم کلا به نوع غذاهای ماکارونی،نودل و اسپاگتی ، پاستا میگن
خب اسپاگتی همین ماکارونی هایی هست که ما میخوریم :)) درواقع اسمشون اسپاگتی هستش ولی ما بش میگیم ماکارونی
نودل ها : چینی هستن شبیه ماکارونی های (اسپاگتی) خودمونن فقط با این تفاوت که با برنج درست شدن :))
ماکارونی : شکلش شبیه لوله های کوچیک حدود 30-33 سانتیمتر که توش خالیه