0

سوپ_مرغ_و_نودل

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ_مرغ_و_نودل

#سوپ_مرغ_و_نودل  🍗🍗🍗🍗

مواد لازم:
مرغ  ......   نصف یک سینه مرغ
نودل  ......   1 بسته
هویج  .......   2  عدد متوسط
سیب زمینی  ....  2 عدد متوسط
نخود فرنگی بخار پز  ....  1پیمانه
ذرت  بخار پز  ......  1 پیمانه
پیاز بزرگ  .....  1 عدد
جعفری و گشنیز خرد شده ....  1 پیمانه
رب   ......   1 ق غ  
نمک و ادویه مرغ و زنجبیل  

طرز تهیه:
مرغ را همراه پیاز و هویج نگینی و ادویه مرغ و آب داخل قابلمه ریخته و میگذاریم بپزد .
بعد از اینکه مرغ پخت از قابلمه بیرون آورده و نگینی خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم .
سیب زمینی هارا پوست گرفته و یکی را نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم .
سیب زمینی بعدی را رنده کرده و برای لعاب دار شدن سوپ اضافه میکنیم .
نخود فرنگی و ذرت بخار پز و سبزی را هم اضافه میکنیم و میگذاریم بپزند .
وقتیکه همه مواد پختند رب و نودل را همراه ادویه اش اضافه کرده و چند دقیقه میگذاریم جا بیفتند .
البته من نودل  را از وسط جدا کردم .
بعد از جا افتادن سوپ نمک و زنجبیل را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم .
سوپ خوشمزه ما آماده ست .
در ظرف مناسب کشیده و تزیین میکنیم .

 

شنبه 26 دی 1394  9:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:سوپ_مرغ_و_نودل

پاسخ به:سوپ_مرغ_و_نودل

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 26 دی 1394  9:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:سوپ_مرغ_و_نودل

 

چه قیافه ی قشنگی داره. بیشتر غذاها بسته به سلیقه در تزئینشونه که اشتهاآور میشن.

ممنون از شما

 

یک شنبه 27 دی 1394  11:17 AM
تشکرات از این پست
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:سوپ_مرغ_و_نودل

ببخشید نودل سالاده یا سوپ؟؟؟

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

یک شنبه 27 دی 1394  11:26 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:سوپ_مرغ_و_نودل


نقل قول SABOORI

ببخشید نودل سالاده یا سوپ؟؟؟


توضیحی درباره نودل:

 

نودل

 

نودل
غذای اصلی

Misua noodle making Taiwan.jpg

تهیه میسوا نودل در لاکانگ،
تایوان
مواد اصلی موردنیاز خمیر فطیر
انواع متنوع
نحوه ارائه گرم

 

نودل (از کلمه آلمانی Nudel) یک غذایی اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. در حالی نودل نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس و یا به همراه سوپ سرو می‌شود. نودل را می‌توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانی‌تری و مصرف در آینده نگهداری نمود.

در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث درباره نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.

 

و

 

تفاوت پاستا ،ماکارونی، اسپاگتی و نودل چیست؟ آیا در شکل آنهاست و یا در طرز پخت آنها؟
 

پاستا کلا به نوع این غداها میگن (مثل خورشت(قورمه سبزی، قیمه ...)) اینجا هم کلا به نوع غذاهای ماکارونی،نودل و اسپاگتی ، پاستا میگن
خب اسپاگتی همین ماکارونی هایی هست که ما میخوریم :)) درواقع اسمشون اسپاگتی هستش ولی ما بش میگیم ماکارونی
نودل ها : چینی هستن شبیه ماکارونی های (اسپاگتی) خودمونن فقط با این تفاوت که با برنج درست شدن :))
ماکارونی : شکلش شبیه لوله های کوچیک حدود 30-33 سانتیمتر که توش خالیه

 

دوشنبه 28 دی 1394  9:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها