شیر
اردگندم
زردچوبه
دارچین
زنجبیل
نمک
مایع خمیر
پکینک پودر
اول شیر را ولرم میکنیم « شیر نباید داغ باشه خمیر خراب میشه » بعد زرد چوبه را به شیر اضافه میکنیم بعد دارچین « دارچین نباید زیاد باشد رنگ خمیر را سیاه میکنه » بعد زنجبیل ویک قاشق غ خ نمک اضافه میکنم بعد مقداری پکینک پودر اضافه میکنم اینارو که خوب مخلوط کردیم ارد رو کم کم اضافه میکنم تا خمیر یک نواخت به دست بیاد « خمیر نباید زیاد نرم بشه چون به دست میچسبه مثل خمیر لواش میمونه » و خمیر مایه را که در یک لیوان اب ولرم حل کردیم بعد ارد اضافه میکنیم وقتی خمیر به دست نچسبید خمیر را در یک پارچه که ارد روش پاشیدیم میگذارشم خوب ور میدهیم بعد در یک ظرف میگذاریم و ان را در جای گرم میگذاریم تا 3الی 4 ساعت بماند تا خمیر پف کنم اگر خمیر خوب پوف نکند نونا خوب در نمیاد
و در اخر خمیر را گوله گوله میکنیم و در دست خوب بازش میکنیم به هر شکلی بخوای مایتابه را که قبلا با روغن گذاشتیم داغ شه خمیر را داخل ان میگذاریم و رویش را با گردو و بادام و سیاه دانه تزیین میکنیم
« یک عدد تخممرغ رو در یک ظرف میشکنیم و خوب هم میزنیم قبل از تزیین کمی از تخم مرغ را روی خمیر میزنیم تا خوب سرخ بشه یا رنگش خوب بشه
امید وارم مطلب رو رسونده باشم من که عاشقشم خیلی خوش مزه هستش