0

به تیم‌‌ملی ایران امیدوار باشید/برانکو: قطبی دو سال قبل خودش را ثابت کرد

bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6374

به تیم‌‌ملی ایران امیدوار باشید/برانکو: قطبی دو سال قبل خودش را ثابت کرد

قراردادش را با تیم شاندونگ چین تمدید کرده است.برانکو می گوید در جام ملت های آسیای امسال طرفدار ایران و چین است.

چند روز پیش صحبت‌های برانکو ایوانکوویچ درخصوص تمدید قراردادش با شاندونگ چین و نتیجه پرونده موجود بین او و فدراسیون فوتبال ایران در رسانه‌های مجازی و مکتوب داخلی انعکاس یافت. به همین مناسبت بد ندیدیم برای کسب اطلاعات بیشتر و البته نظرات جدید سرمربی اسبق تیم ایران به واسطه رضا چلنگر با او ارتباط برقرار کنیم. قبل از اینکه مصاحبه خبرورزشی با ایوانکوویچ را بخوانید، جا دارد از چلنگر دوست‌داشتنی کمال تشکر را داشته باشیم که لطف خود را شامل حال ما و خوانندگان خبرورزشی کرد:

علی کفاشیان اخیراً گفته بود برانکو می‌تواند کمک شایانی به فوتبال ایران بکند.

این صحبت‌ها ما را به این باور رساند که تمدیدقرارداد شما با شاندونگ در حد حرف بوده و هنوز اجرایی نشده. بنابراین آیا احتمال حضور مجددتان روی صندلی داغ تیم‌‌ملی ایران وجود دارد؟

اینکه این همه لطف دارید و همیشه به عنوان کسی که کاری از دستش بر می‌آید به من نگاه می‌کنید واقعاً خوشحالم. برای یک مربی بهتر از این نیست که قدر زحماتش را بدانند. از رئیس فدراسیون فوتبال هم تشکر می‌کنم که از من به عنوان فردی که می‌تواند کمک‌حال فوتبال ایران باشد، یاد کرده است. با این حال شرایط من طوری بود که باید با شاندونگ چین ادامه می‌دادم. به همین خاطر سرمیز مذاکره نشستم و چون شرایطم پذیرفته شد، اینجا ماندگار شدم و تمرکزم فقط روی این تیم باشگاهی از چین است.

مبلغ فصل قبل شما حدود 500 هزار یورو بود. برای فصل بعد چه رقمی را درخواست کرده بودید؟

مبلغ قرارداد فصل پیش من رقمی که گفتید، نبود. دیگر اینکه رقم فصل بعد هم لابد باید بیشتر از فصل قبل باشد چون با این تیم قهرمان شدم.

نحوه پاسخگویی شما یعنی اینکه مایل نیستید راجع به رقم قرارداد صحبت کنید. قبول! و اما پرونده شما با فدراسیون. چرا با وجود اینکه کفاشیان این همه به شما علاقه دارد اما پرونده مالی خود با فدراسیون ایران را در فیفا همچنان مفتوح نگه داشته‌اید؟

اول اینکه من شکایت نکرده بودم که بابت آن کسی دلخور شود. قبلاً هم گفته بودم فدراسیون فوتبال ایران به فیفا شکایت کرد و وقتی مدارک را فرستادم، معلوم شد طرفی که بدهکار است من نیستم. فیفا با بررسی مستندات، بابت یک درصد پاداش صعود به جام‌جهانی 2006 آلمان رأی را به نفع من صادر کرد. در حال حاضر هم اصراری برای وصول طلب خود در اولین فرصت ندارم و فدراسیون فوتبال ایران را هم بابت این ماجرا تحت فشار قرار نمی‌دهم. البته فیفا چون رأی صادر کرده خود پیگیر وصول این مطالبه است و برای آن زمان نیز تعیین کرده است. دیگر اینکه هواداران فوتبال ایران نیز به دلیل این ماجرا از دست من ناراحت نباشند و مطمئن باشند پاداش من ربطی به بیت‌المال که ایرانیان روی آن حساس هستند، ندارد.

برای تماشای مسابقات جام ملت‌های آسیا در سال 2011 به قطر می‌روید؟

شاید. باید ببینم برنامه کاری‌ام چنین اجازه‌ای به من می‌دهد یا نه.

بخت اول قهرمانی در آسیا؟

معلوم نیست. در آسیا تیم‌های بزرگی مثل ژاپن، استرالیا، ایران، کره‌جنوبی، عربستان، عراق، کره‌شمالی و حتی همین چین وجود دارد. دیگر اینکه نباید تیم‌های دیگر عربی و آسیای میانه را فراموش کرد. پیش‌بینی در فوتبال سخت است. با این وجود به تیم ایران مثل همیشه امیدوار باشید.

ایران با قطبی، شانسی برای قهرمانی دارد؟

در این دوره از جام ملت‌ها بازی‌های ایران و چین را با دقت دنبال خواهم کرد. ایران را به دلیل اینکه تیم ملی وطن دوم من است، چین را هم به خاطر حضور بازیکنان شاندونگ و دیگر ملی‌پوشان این کشور.

چقدر از قطبی شناخت دارید؟

او یک سرمربی با کارنامه است. وقتی توانست حدود دو سال قبل به همراه پرسپولیس قهرمان لیگ‌برتر ایران شود، خودش را به همه ثابت کرد. وقتی هم از جی‌لیگ (لیگ حرفه‌ای ژاپن) تیمی مثل شیمیزو با افشین قطبی قرارداد می‌بندد، باید پذیرفت کارش را بلد است.

نتایج او در مقدماتی جام‌جهانی 2010 امیدوارکننده نبود. در بازی‌های غرب آسیا هم تیم قطبی رضایت‌بخش نبود.

عملکرد یک مربی باید در درازمدت ارزیابی شود. در مقدماتی جام‌جهانی 2010 چون از میانه راه آمد به نظر من بد نتیجه نگرفت. در غرب آسیا هم دومی بد نبود. با این حال اگر می‌خواهید بدانید او چه عیاری دارد، باید تا آخرین دیدار ایران در جام ملت‌ها صبر کنید.

بلاژویچ با تیم امید چین می‌تواند به المپیک 2012 لندن برسد؟

او شناخت خوبی از فوتبال چین دارد و فکر می‌کنم نبردهایی نفس‌گیر با کلیه رقبای خود خواهد داشت.

چهارشنبه 8 دی 1389  12:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها