مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: هرچقدر هم که از تنوع غذاهای گیلانی برایتان بگوییم، باز هم تمامی ندارد. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیلان متنجان است، اين خورش براي مجالس رسمي استان گيلان تهيه ميشود.
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر
-
2 /1 1 سینه یا ران مرغ
-
5 ق س گردوی آسیاب شده
-
10 عدد قیسی
-
2 /1 پیمانه کشمش بیدانه
-
10 عدد آلو جنگلی
-
10 عدد آلوبخارا
-
3 ق س پیازداغ
-
2 ق س روغن
-
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید داغ شود. حالا مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود.
2. حال پیازداغ را همراه گردوی آسیاب شده اضافه کرده و مواد را کمی باهم تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه مقداری آب اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
3. کشمش را از قبل خیس کنید و آن را در یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آلوها را از قبل خیس کنید و آنها را هم در سبدی بریزید تا خشک شوند. حالا کشمش و آلوها را به خورش اضافه کنید.
4. وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد، قیسی و مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد.
5. بعدازآنکه خورش جا افتاد آن را همراه با برنج سرو کنید.
يه جور ديگه
اگر دوست داشتید از گوشت مرغابی هم میتوانید استفاده کنید.