0

پیتزای سفید با پنیر ریکوتا

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پیتزای سفید با پنیر ریکوتا

پیتزای سفید با پنیر ریکوتا

 

 

 

مواد لازم

۱ بسته خمیر پیتزای آماده

۱/۴ فنجان روغن زیتون ممتاز

دو حبه سیر خرد شده

۱/۲ فنجان ماست ساده

۱/۲ فنجان پنیر ریکوتا

۵ و نیم قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری آویشن

۱/۴ فنجان ریحان خرد شده

۵ و نیم فنجان گوجه‌ فرنگی‌های گیلاسی دونیم شده

۱/۴ فنجان پنیر پارمزان درجه‌ی یک

 

مراحل طبخ

لازم است قبل از تهیه‌ی مواد پیتزا، دمای فر را با ۵۰۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید. توصیه می‌کنیم ظرفی از آب را درون فر قرار دهید، چرا که این عمل به ترد شدن و حجیم شدن خمیر نان پیتزای شما کمک چشم‌گیری خواهد کرد. نکته‌ی دیگری که در مورد این پیتزا وجود دارد، اندازه‌ی خمیر آن است که حدود ۲۵ سانتیمتر خواهد بود (دایره‌ای به قطر ۲۵ سانتیمتر).

 

مرحله‌ ی اول

به آرامی و خونسردی مقداری آرد را روی سطحی که قرار است خمیر را بر آن قرار دهید، بریزید. سپس خمیر آماده‌ی پیتزا را روی سطح آغشته به آرد پهن کنید. سعی کنید با وردنه خمیر را به اندازه‌ی دایره‌ای با قطر ۲۵ سانتیمتر باز کنید. توجه کنید که با دقت این کار را انجام دهید. (اگر از بیرون خمیرهای آماده‌ی پیتزا را تهیه می‌کنید، قطعا این مقدار خمیر برای اندازه‌ی پیتزایی که گفته شد، زیاد خواهد بود. بنابراین توصیه می‌کنیم برای جلوگیری از هدر رفتن مابقی خمیرها، یا همزمان دو پیتزا تهیه کنید یا خمیر اضافی را برای شب آینده درون یخچال نگهداری کنید). اگر هنگام پهن کردن خمیر، به دلیل انعطاف زیاد آن نتوانستید دایره‌ی به قطر مورد نظر تهیه کنید، بهتر است برای مدتی خمیر را استراحت دهید. با این عمل، از انعطاف‌پذیری خمیر کاسته شده و شما به راحتی می‌توانید به آن فرم دهید. حال به آرامی روغن زیتون را روی خمیر پهن شده بریزید. گویی که پوستی از چرم را برای پختن آماده می‌کنید.

 

مرحله ی دوم

ماهیتابه‌ای کوچک را روی حرارت متوسط قرار داده و سیر را با روغن زیتون تفت دهید. این کار را تا نرم شدن سیرها ادامه دهید. معمولا زمانی حدود دو دقیقه را برای این کار صرف خواهید کرد.

 

مرحله ی سوم

در این مرحله از آماده سازی پیتزا، درون کاسه‌ای کوچک، ماست، پنیر ریکاتو، نمک و سیر نرم شده را با یکدیگر مخلوط کنید. سعی کنید مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کرده و پس از آماده شدن آن‌ها را به روی خمیری که از قبل آماده کرده‌اید، بریزید. با قاشقی مناسب، تمامی مواد را به طور یکسان در همه‌ی قسمت‌های خمیر منتقل کنید. بهتر است تا دو سانتیمتر از لبه‌های ظرف را با خمیر پیتزا بپوشانید.

 

مرحله ی پنجم

اکنون زمان پخت پیتزا فرا رسیده است. ظرف محتوی پیتزا را درون فر قرار داده و اجازه دهید با حرارت مناسب طبخ شود. بهترین زمان اتمام پخت پیتزا را می‌توان از رنگ قهوه‌ای خمیرهای لبه‌ی ظرف و پنیرهای آب‌شده‌ی داخل ظرف متوجه شد. اگر به این مرحله از طبخ پیتزا رسیدید، فر را خاموش کنید و ظرف را بیرون آورید. مطمئن باشید با رعایت تمامی نکات ذکر شده، پیتزایی بسیار خوش‌طعم خواهید داشت که از نانی کاملا ترد و مطلوب برخوردار است. اکنون پیتزای شما آماده‌ی سرو است. نوش جان...

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 25 دی 1394  9:14 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها