مواد لازم برای چهار نفر
۳۰۰ گرم اسپاگتی رشتهای باریک (میتوان از پاستاهای باریک نیز استفاده کرد)
۱۰۰ گرم گوشت (هرنوع گوشتی میتوان استفاده کرد)
۳ عدد ترهفرنگی
۱.۲ پیاز (ترجیحا پیاز زرد)
یک مشت کوچک اسفناج خرد شده
۲ قاشق سوپخوری کره
نمک و فلفل سیاه
۱.۲ فنجان خامه
۱۰۰ گرم پنیر پارمزان (استفاده از پنیر کاملا اختیاری است)
مقداری عصارهی گوشت
مراحل طبخ اسپاگتی
مرحلهی اول
برای طبخ این غذای لذیذ، ابتدا لازم است از یک دیگچهی بزرگ برای جوشاندن اسپاگتیها استفاده کنید. بهتر است آنها را درون محلولی از آب نمک ریخته و اجازه دهید مطابق مدت زمانی که پشت بستهی اسپاگتی ذکر شده است، درون آب بجوشد. پس از آن، اسپاگتیها را درون آبکش ریخته و کنار بگذارید.
مرحله ی دوم
اکنون نوبت تهیهی سس مخصوص است. درون تابههای مخصوص طبخ غذا، گوشت را تا زمانی که تغییر رنگ داده و قهوهای شوند، بپزید. سپس ترهفرنگیهای ریز خرد شده، پیازها، اسفناج و کره را نیز اضافه کنید. حال با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به مواد در حال پخت طعم و عطر مناسب ببخشید. سعی کنید مواد درون ماهیتابه را با قاشق تا زمانی که اسفناجها آب خود را از دست داده و کمی سبک شوند، ادامه دهید.
مرحله ی سوم
پس از نرم شدن سبزیجات، زمان اضافه کردن عصارهی گوشت رسیده است. پس از مخلوط کردن تمامی مواد با یکدیگر، به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا حرارت ملایم به ترکیب طعم تمامی مواد با یکدیگر کمک کند.
مرحله ی چهارم
اضافه کردن خامه آخرین مرحلهی طبخ سس مخصوص خواهد بود. اجازه دهید تمامی مواد درون ماهیتابه به مدت ده دقیقه و با حرارتی آرام طبخ شوند تا قوام آید.
مرحله ی پنجم
آخرین مرحله، زمان اضافه کردن پاستا به سس تهیه شدهی مخصوص است. سعی کنید با حرکت دورانی و به آهستگی، پاستا و سس را با یکدیگر مخلوط کنید. ظرفی را آماده کرده و اسپاگتی را درون آن بریزید. میتوانید با ریختن پنیر پارمزان روی اسپاگتی، طعم و عطری متفاوت و لذیذ را به این غذای دلچسب هدیه کنید. اکنون غذای شما آماده است. نوش جان...