0

تهیه ترشی مخلوط هویج و ترب سفید

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

تهیه ترشی مخلوط هویج و ترب سفید

 

 

مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید :

 

 

هویج پوست کنده ۵ عدد

 

ترب سفید بزرگ پوست کنده  ۲ عدد

 

 شکر  ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)

 

 نمک ۲ قاشق چایخوری

 

سرکه سفید دو و نیم فنجان

 

* آب گرم ۲ فنجان

 

شیشه (برای نگهداری ترشی) چند عدد

 

 

* آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)

 

 

 

 

طرز تهیه ترشی هویج و ترب,نحوه درست کردن ترشی هویج

 

 

 

طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید :

 

 

هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر)

 

ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیز آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.

 

 

ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند.

حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.

 

 

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید.

 

در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.

 

یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.

 

 

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید

 این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است.

 

این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.

پنج شنبه 24 دی 1394  10:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها