0

رونمایی از ورژن ششم از antutu بنچمارکس و پرچمداری ایفون

soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

antutu ورژن ششم بنچمارک های خودشو که ارزیابی گوشی های سال ۲۰۱۵ بود منتشر کرد

هر چند خودمم عقیده دارم به این بنچمارک ها نمیشه اعتماد کرد ولی خب دیگه چیزیه که منتشر شده و نمیشه دربرابر دونستنش مقاومت نشون داد

اول تصویر منتشر شده رو میفرستم واستون و بعدم یکم باهم تحلیلش میکنیم ؛ خوشحال میشمم که شماها هم منو همراهی کنید و نظراتتون رو ارسال کنید . 

طبق این بنچمارک ها این موفقیت پردازنده های جدید اپل به وضوح دیده میشه ؛ و در تحلیل ها از ان به عنوان undisputed GPU king inside ( پادشاه بی‌چون و چرای گرافیک!) یاد شده . همونطور که میدونید واقعا تویه هماهنگی قطعات مورد استفاده در محصولات اپل نمیشه حرفی زد و این دوتا اخری A9 و همتاش که دیگه فوق‌العاده بود .

در رده دوم با اختلاف بسیار بالا پرچمدار هوآوی رو می‌بینیم و ازش نتیجه میشه که پردازده kirin950 برخلاف نظر صاحب نظران خیلی خوب جواب داده !

و اما سامسونگ ! غولی که مسلما این ازش انتظار نمیرفت که در رده چهارم قرار بگیره و پردازنده EXYNOS خیلی هم بهش نساخته ! به نظر من نقطه شرم اوری واسه این شرکت با این همه دک و پز بود که پایین تر از دو شرکت ثانی قرار بگیره ! و ساسمونگ که خودشو رقیب اپل میدونست حالا با فاصله زیادی از اون قرار گرفته .

البته در مورد واقعیت موضوع چیزی که مسلم هستش راندمان iphone و در رده دوم گلکسی ها از بقیه بیشتره و هنوز هم هواویی یا  Meizu نمیتونن رقبایه اونها باشن ؛ واسه اثبات حرفم مثالی واستون میزنم .

سه پرجم دار گذشته سه شرکت را به یاد بیارین : iphone 5s ,ascend p7 , galaxy s4

به نظرتون بعد از دوسال از کدومشون میشه استفاده کرد ؟ افت قیمت بازار چقد بوده ؟ و کدومشون هنوز ابهت پرچمداری خودشون رو دارن ؟ با این سوالات فکر کنم برتری شرکت امریکایی و ضعف شرکت مورد علاقه عام واقعا اثبات میشه .

ممنون میشم شماهم نظرتون رو ارسال کنین تا همه باهم یه چیزی باد بگیریم .

heart

پنج شنبه 24 دی 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها