روش ساخت کاسه شکلات :
مواد لازم :
شکلات رنده شده
بادکنک
طرز ساخت :
ابتدا یک سینی بزرگ را بردارید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید. سپس شکلات ها را به روش بن ماری آب کنید. (روش بن ماری در انتها آمده است.)
باد کنک ها را به اندازه دلخواه باد کنید.
مقداری از شکلات را روی کاغذ روغنی به شکل دایره ای بریزید (میتوانید از قالب های شکل های متفاوت هم کمک بگیرید).
بادکنک ها را به اندازه ای که میخواهید کاسه شکلات ها گود باشد داخل شکلات فرو برده سپس داخل سینی روی دایره های شکلاتی که ایجاد کردید بگذارید.
سینی را به آرامی در جایی خنک قرار دهید تا شکلات ها سفت شوند. وقتی شکلات ها سرد و سفت شدند با استفاده از یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.
کاسه های شکلاتی آماده هستند.
حالا میتوانید با سلیقه خود این کاسه های خوشمزه را برای سرو هرآنچه که دوست دارید استفاده کنید
روشی دیگر برای تهیه کاسه شکلات :
در این روش بادکنک ها را باد کرده و داخل ظرفی (مثل کاسه) قرار می دهیم تا ثابت بماند سپس شکلات آب شده را روی بادکنک ریخته و صبر میکنیم تا سرد شود.
- بنا به ذائقه و سلیقه خود میتوانید از شکلات تلخ استفاده کنید یا از ترکیب شکلات تلخ و شیرین استفاده کنید و یا حتی از شکلات سفید هم بهره بگیرید.
ذوب کردن شکلات به روش بن ماری:
برای ذوب کردن شکلات به روش بن ماری ابتدا شکلات های خرد شده را درون یک ظرف فلزی ریخته، ظرفی بزرگتر را انتخاب میکنیم و داخل آن آب میریزیم. سپس ظرف شکلات را درون ظرف آب گذاشته و روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم تا شکلات ها آب شوند. به این روش بنماری ( بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم ) میگویند .