مجله آشپزی مثبت: اگر از آن دسته از افراد هستید که دوست دارید روي اغلب پلوهاي مخلوطتان يك تخم مرغ نيمرو شده هم بريزيد، برایتان يك پيشنهاد ويژه داريم. این بار تخممرغ را آبپز كرده و قاطي پلو را با تخم مرغ آبپز ميل كنيد.
مواد لازم براي 3 نفر
-
3-2 عدد سینه مرغ
-
2 حبه سیر خردشده
-
1 عدد زنجبیل تازه کوچک ريز (خرد شود)
-
2 ق س آبلیموی تازه
-
2 ق س روغنزیتون
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
2 /1 ق چ پودر فلفل پاپریکا
-
500 میلیلیتر آب
-
3 پیمانه برنج
-
4 عدد تخممرغ
-
40 گرم کره
-
2 /1 پیمانه نخودفرنگی پخته
-
2 عدد پیاز خردشده
-
1 ق چ پودر کاری
-
3 ق س جعفری خردشده
طرز تهیه:
1. مرغ را بهصورت تکههای کوچک خردکنید. در یک ظرف سیر، زنجبیل، روغن زیتون، پودر فلفل پاپریکا، نیمی از كره و یک قاشق آبلیمو را بریزید و باهم مخلوطکنید.حالا تکههای مرغ را داخل کاسه قرار داده و به مواد آغشته کنید و ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید، سپس مرغ را همراه با مواد داخل ظرف، داخل یک قابلمه بریزید. آب و مقداری نمک هم اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا مرغ بپزد.
2. حالا پیازها را با کره تفت دهید تا طلایی شوند، سپس پودر کاری، جعفری خردشده، بقیه آبلیمو، نخودفرنگی و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کرده، مواد را باهم تفت دهید. در انتها تکههای مرغ پخته را هم اضافه کنید.
3. برنج را داخل آب جوش بریزید و وقتی آماده شد آن را آبکشی کنید. تهدیگ دلخواهتان را داخل قابلمه يا تابه قرار دهید، مواد را لابهلای برنج داخل قابلمه بریزید و كناري بگذاريد.حالا تخممرغها را آب پز كرده و به صورت حلقه اي خرد كنيد. حلقه هاي تخم مرغ پخته را روي برنج قرار دهيد سپس برنج را دم كنيد بعد از اينكه پلو دم كشيد، .برنج را داخل ظرف دلخواه بریزیدو بعد از تزيين با حلقه هاي تخم مرغ ،سرو کنید.