0

ماهی سالمون با برنج سرخ شده

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ماهی سالمون با برنج سرخ شده

 

ماهی سالمون با برنج سرخ شده

 

 

ماهی سالمون با برنج سرخ شده

 

 

مواد اولیه : 

فيله ماهي سالمون 500 گرم

ليموترش يك عدد

فلفل دلمه‌اي رنگي يك عدد

نمك، فلفل و روغن مايع به ميزان لازم

برگ بو چهار عدد

 

 مواد لازم براي تهیه برنج سرخ شده

برنج دو پيمانه

كره يك قاشق سوپخوري

روغن مايع سه قاشق سوپخوري

آب جوش سه پيمانه

نمك به ميزان لازم

 

 طرز تهیه

ماهي‌ها را مكعبي و ليموترش را به صورت نيم حلقه‌هاي نازك برش مي‌زنيم. فلفل دلمه‌اي را نيز مربعي خرد نموده و برگ بوها را نيز نصف مي‌كنيم. در سيخ چوبي يكي در ميان ماهي، فلفل دلمه‌اي، ليموترش و برگ بو را كشيده، نمك و فلفل زده و در سيني فري كه كمي چرب و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم نموده‌ايم، مي‌گذاريم تا ماهي‌ها بپزند.

برنج را با نمك يك ساعت خيس نموده، سپس آن را در آبكش مي‌ريزيم تا آب آن گرفته شود. برنج را با مخلوط كره و روغن مايع تا حدي كه رنگ آن تغيير كند، سرخ مي‌كنيم. سپس آب جوش را به برنج افزوده و مي‌گذاريم تا دم بكشد. بعد از اين‌كه برنج آماده شد، آن را در ظرف سرو ريخته و ماهي را دور آن چيده و سرو مي‌كنيم.

 

سه شنبه 22 دی 1394  12:48 PM
تشکرات از این پست
nargesza rashon bayati0011
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 1310
محل سکونت : هویزه

پاسخ به:ماهی سالمون با برنج سرخ شده

ماهي داراي ارزش تغذيه اي بسيار بالايي است و اكثر مواد مغذي مفيد و ضروري براي انسان را به تنهايي داراست. ولي ويژگي مخصوص ماهي كه آن را بين ساير مواد غذايي حائز اهميت خاص ساخته است، نوع چربي موجود در آن است.

سه شنبه 22 دی 1394  1:30 PM
تشکرات از این پست
fatemehza nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها