مواد اولیه :
فيله ماهي سالمون 500 گرم
ليموترش يك عدد
فلفل دلمهاي رنگي يك عدد
نمك، فلفل و روغن مايع به ميزان لازم
برگ بو چهار عدد
مواد لازم براي تهیه برنج سرخ شده
برنج دو پيمانه
كره يك قاشق سوپخوري
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
آب جوش سه پيمانه
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه
ماهيها را مكعبي و ليموترش را به صورت نيم حلقههاي نازك برش ميزنيم. فلفل دلمهاي را نيز مربعي خرد نموده و برگ بوها را نيز نصف ميكنيم. در سيخ چوبي يكي در ميان ماهي، فلفل دلمهاي، ليموترش و برگ بو را كشيده، نمك و فلفل زده و در سيني فري كه كمي چرب و با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم نمودهايم، ميگذاريم تا ماهيها بپزند.
برنج را با نمك يك ساعت خيس نموده، سپس آن را در آبكش ميريزيم تا آب آن گرفته شود. برنج را با مخلوط كره و روغن مايع تا حدي كه رنگ آن تغيير كند، سرخ ميكنيم. سپس آب جوش را به برنج افزوده و ميگذاريم تا دم بكشد. بعد از اينكه برنج آماده شد، آن را در ظرف سرو ريخته و ماهي را دور آن چيده و سرو ميكنيم.