0

نودل تایلندی با پنیر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نودل تایلندی با پنیر

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: دیگر نودل ها هم از جمله موادی شده اند که همه کشورها در غذایشان از آن استفاده می کنند. می خواهیم طرز تهیه نوعی غذای تایلندی را به شما آموزش دهیم که در /ان از نودل استفاده شده است.
 

نودل تایلندی با پنیر



مواد لازم:

  •     نودل : ٢بسته پخته شده
  •     گوجه‌فرنگي : ٤ عدد
  •     سس‌سير و فلفل: نصف ليوان
  •     سير: دو حبه
  •     فلفل دلمه‌اي سبز: يك عدد
  •     پنير كبابي : به ميزان لازم
  •     ادويه مخصوص پيتزا : به ميزان لازم
  •     تای سس و پیازچه : برای تزیین


روش تهیه:

1. ابتدا نودل را ١٠ دقيقه در آب جوش قرار داده و خارج مي‌كنيم. گوجه‌فرنگي‌ها را  همراه فلفل دلمه‌اي خلالي و سیر در كمي روغن سرخ كرده و اجازه مي‌دهيم تا آب مواد كشيده شود.

2. حالا سس و ادويه را اضافه مي‌كنيم و روي حرارت،  نودل را نيز با مواد  مخلوط مي‌كنيم و در نهايت دوطرف پنير كبابي را داخل كمي روغن سرخ مي‌كنيم.

3. نودل را داخل ظرف مورد نظر كشيده و روي آن را با پنير سرخ شده، تاي سس و پيازچه تزيين مي‌كنيم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 21 دی 1394  10:46 AM
تشکرات از این پست
nargesza maya2015
دسترسی سریع به انجمن ها