0

نان گل رز

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان گل رز

نان گل رز

 

 

تبیان زنجان

 

مواد اولیه :

مايه خمير يك قاشق سوپخوري

نمك قاشق چايخوري

شير يك پيمانه

شكر يك پيمانه

آب ولرم 1/4پيمانه

روغن مايع 1/3پيمانه

زعفران آب‌‌كرده يك قاشق سوپخوري

شكر يك قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ يك عدد

آرد و كنجد به ميزان لازم

 

طرز تهیه

مايه خمير را با يك قاشق شكر و آب ولرم مخلوط كرده، به مدت 10 دقيقه كنار مي‌گذاريم.شير، شكر و زعفران را جوشانده تا شكر حل شود. تخم‌مرغ و نمك را مخلوط كرده، بعد آرد را كم‌كم افزوده، ورز داده تا خمير يك‌دست شود.روي خمير را پوشانده و يك ساعت استراحت مي‌دهيم. سپس خمير را به قطر نيم سانتي‌متر باز كرده، با قالب گرد خمير را قالب زده، بعد قالب‌هاي خمير را به شكل گل رز پيچيده، روي آن كنجد يا ترافل زده، 20 دقيقه مي‌گذاريم تا بماند، بعد در طبقه وسط فر با درجه 180 سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار داده تا كاملا پخته و طلايي شود.

 

 

دوشنبه 21 دی 1394  9:31 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها