0

نان فوكاچا با سيب زميني و رزماري

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان فوكاچا با سيب زميني و رزماري

نان فوكاچا با سيب زميني و رزماري

 

 

مواد لازم:

سيب‌زميني درشت پوست كنده خرد شده 300 گرم

مايه خمير 1 قاشق سوپخوري

آب ولرم 125 ميلي‌ليتر(يك‌دوم پيمانه)

آرد 600 گرم(4 پيمانه)

نمك 2 قاشق سوپخوري

شير گرم 125 ميلي‌ليتر(يك‌دوم پيمانه)

روغن زيتون 60 ميلي‌ليتر(يك‌چهارم پيمانه)

رزماري تازه 1 قاشق سوپخوري

 

تبیان زنجان

 

براي روي نان:

سيب‌زميني درشت 1 عدد(300 گرم)

سير(كوبيده شده) 2 حبه

كره 30 گرم

خامه 1 قاشق سوپخوري

رزماري ريز خرد شده 1 قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه:

سيني فر به ابعاد 32×26 سانتي را چرب كنيد. سيب‌زميني را آبپز كرده سپس تا هنوز گرم است به صورت پوره درآورده و بگذاريد خنك شود.

مايه خمير را با آب گرم مخلوط كرده در جاي گرمي بگذاريد 10 دقيقه يا تا زماني كه كف‌دار شود بماند.

آرد و نمك را در كاسه‌اي الك كنيد و سيب‌زميني پوره شده را با آن مخلوط كنيد سپس مخلوط مايه خمير و شير را اضافه و خمير و حدود 5 دقيقه ورز دهيد.

خمير را در كاسه‌اي كه از قبل چرب كرده‌ايد بگذاريد تا ور بيايد. بعد از ور آمدن دوباره در فر قرار داده و بعد در سيني پهن كنيد و دوباره بگذاريد تا نيم ساعت ديگر داخل سيني ور بيايد.

براي درست كردن روي نان سيب‌زميني را پخته و همراه سير و كره و خامه و رزماري پوره كنيد. و بگذاريد تا خنك شود اين مايه را داخل قيف ريخته و روي نان به صورت لوزي بريزيد سپس روي خمير را با روغن زيتون چرب كرده و رزماري ريخته در فر 180 تا 200 درجه سانتي‌گراد گذاشته تا روي آنن طلايي شود و قبل از اين‌كه از داخل سيني درآوريد حتماً بگذاريد تا خنك شود.

 

دوشنبه 21 دی 1394  9:30 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها