0

کباب لبنانی

 
sorkheh
sorkheh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1394 
تعداد پست ها : 150
محل سکونت : خوزستان

کباب لبنانی


 کباب لبنانی ,طرز تهیه کباب لبنانی ,روش تهیه کباب لبنانی ,[categoriy]

بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.

مواد لازم :
بلغور گندم : نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده : نصف پیاز
زیره : نصف قاشق مرباخوری
ماست چکیده : یک قاشق غذاخوری
روغن کافی برای سرخ کردن
 
مواد داخل کباب
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده : یک عدد کوچک
دانه کاج خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده : یک عدد(حبه)
فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین : از هر یک مقدار کمی
کشمش پلویی خرد شده : یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم
نمک : به اندازه کافی
برگ گشنیز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
 
مواد سس تاهینی :
تاهینی( ارده ) : ۴ قاشق مرباخوری 
ماست چکیده : ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو : کمی
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
آب : ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده : یک حبه بزرگ
 
طرز تهیه :
بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.
بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.
مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
کباب ها را سرخ کنید.
تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.

 

یک شنبه 20 دی 1394  12:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها