0

کتاب «قربانیان جنگ ۲» رونمایی شد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کتاب «قربانیان جنگ ۲» رونمایی شد

کتاب عکس «قربانیان جنگ ۲» اثر مهدی منعم در مراسم افتتاحیه «۱۰ روز با عکاسان» رونمایی شد.به گزارش مهر، مراسم افتتاحیه چهارمین دوره «۱۰ روز با عکاسان» جمعه ۱۸ دی در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

در این مراسم  اکبر عالمی نیز به ارائه توضیحاتی درباره کتاب عکس «قربانیان جنگ ۲» اثر مهدی منعم پرداخت و عنوان کرد: متاسفانه باید پرسید چرا مهدی منعم پس از این همه سال عکاسی، اکنون ناچار است با پول خودش دست به انتشار کتاب بزند؛ مهدی منعم هیچ‌گاه سودای جلوه‌گری و به دست آوردن جایزه نداشته است.  او زمانی به همراه سیف ا... صمدیان کتابی به زبان آلمانی منتشر کرد تا نشان دهد که جنگ ناعادلانه عراق در برابر ایران چگونه جوانان ما را پرپر کرد. در زمان جنگ، خط مقدم جبهه را تصویر می‌کرد و اکنون نیز پیامدهای جنگ برای انسان‌ها را به تصویر می‌کشد. او با قربانیان جنگ هم نفس شده تا نشان دهد چگونه در جنگ این پدران و مادران هستند که تابوت فرزندان جوان خود را به دوش می‌کشند.

در ادامه مهدی منعم گفت: از همه‌ کسانی که اجازه دادند با دوربین پا به حریم خصوصی‌شان بگذارم و با تعهد اخلاقی تصویرگر ریه‌های آسیب‌دیده و چشم‌های از جای در آمده و نخاع‌های قطع شده آنها باشم، ممنون هستم. آنها من را نه بر اساس ظاهرم بلکه بر اساس درونم پذیرفتند. امیدوارم فضاهایی مانند خانه هنرمندان ایران در اختیار ما قرار بگیرد تا بگوییم سال‌ها بر ما چه رفته و کسی سراغی از ما نگرفته است . بخش پایانی مراسم نیز افتتاح نمایشگاه‌های انجمن عکاسان ایران در گالری‌های خانه هنرمندان ایران و آغاز به کار رسمی چهارمین دوره «۱۰ روز با عکاسان» بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 20 دی 1394  8:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها