برای تهیه این چیز کیک میتوانید به جای بیسکویت کرمدار، از بیسکویت ساده نیز استفاده کنید.
مواد لازم
شیر- دو سوم لیوان
شکلات تختهای- 100گرم
پنیر خامهای- 200 گرم
پودر ژلاتین-یک قاشق غذاخوری
خامه- 200 گرم
کره- 100گرم
پودر قند- یک قاشق غذاخوری
بیسکویت (کرم دار یا شکلاتی)- 250 گرم
طرز تهیه:
در ابتدا بیسکویتهای کاکائویی ، پودر قند و کره را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ و دیواره را کاملا چرب کنید و بعد مخلوط بیسکویت را ته قالب پهن کنید ، خوب فشار دهید تا مواد یکدست و منسجم شود. مواد را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
شکلات و شیر را داخل کاسهای هم بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود ( روش بن ماری) ژلاتین را نیز داخل کاسهای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید (هم نزنید) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
پنیر خامهای را با همزن هم بزنید تا یکدست شود؛ سپس کمی از آن را کنار بگذارید و مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
خامه را جداگانه داخل کاسهای هم بزنید تا خودش را بگیرد سپس خامه را به مایه چیز کیک اضافه کنید .
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید؛ سپس پنیر خامهای و مایه چیز کیک را روی بیسکویتها بریزید و با قاشق صاف کنید. قالب را به مدت 3 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
پس از اینکه چیز کیک بسته شد، آن را از قالب خارج کنید .به این صورت که اول با چاقو دور چیز کیک را ببرید و بعد آن را از قالب خارج کنید.
چیز کیک را با شکلات آب شده و مغز میوه تزیین کنید.