0

جشنواره فیلم «عمار» برگزیدگانش‌ را شناخت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

جشنواره فیلم «عمار» برگزیدگانش‌ را شناخت

جشنواره فیلم «عمار» برگزیدگانش‌ را شناخت
 
اختتامیه جذاب و متفاوت عمار

ششمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» شامگاه 17 دی با معرفی برگزیدگان و تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم به کار خود پایان داد. به گزارش مهر، خانواده های شهدای مدافع حرم، نادر طالب زاده دبیر جشنواره، وحید جلیلی مسئول شورای سیاستگذاری جشنواره، فعالان جبهه انقلاب و فیلم سازان و شرکت کنندگان این دوره از جشنواره «عمار» از حاضران این مراسم بودند.  ششمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، پنجشنبه شب 17 دی ماه در حالی به کار خود پایان داد که نه تنها صندلی های سالن حجاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بالکن آن آکنده از جمعیت بود، بلکه عده ای نیز جایی برای نشستن نداشتند.


جشنواره «عمار» مراقب باشد از قالب مردمی خارج نشود
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به ویژگی مردمی بودن جشنواره عمار بیان کرد : جشنواره ای که مردمی است هم اسلامی است و هم بین المللی.به گزارش  مهر، حجت الاسلام علیرضا پناهیان به ویژگی های این جشنواره اشاره کرد و گفت: این نکته را ابتدا باید بگویم که مسئولان این جشنواره باید نام اسلامی را بر آن قرار دهند البته اینکه کلمه مردمی را در عنوان یک جشنواره به کار بردیم به معنای اسلامی هم هست. کاری که مردمی نباشد، اسلامی هم نیست.وی  افزود: من از مسئولان جشنواره عمار می خواهم به معنای آن یعنی عمار توجه کنند و در حرکت در مسیر جشنواره از معنای آن خارج نشوند و همانند سایر جشنواره هایی که از مردمی بودن خارج شدند، نباشن
د.جمال شورجه در اختتامیه ششمین جشنواره فیلم عمار و در راستای تجلیل از فرج ا... سلحشور، وی را پرچمدار و علمدار سینمای انقلاب دانست.


 برگزیدگان روی صحنه آمدند
هیئت داوران در بخش «برنامه تلویزیونی» لوح افتخار را به سعید بشیری برای «سرزمین بهار» تقدیم کردو «فانوس» این بخش به محمد براتی برای تهیه کنندگی «سوگ در قفس» و «چشمان پُر توان» اهدا شد. لوح افتخار بخش «موشن گرافیک و موشن کُمیک» به حامد پاشایی برای «تحریم»، محمدعلی عسگری برای «Half men» و محمد ناصری‌فر برای «یادم تو را فراموش(کدام حق)» تعلق گرفت. فانوس نیز به محمدرضا رضائیان و شعیب حسینی برای «آنچه دادیم آنچه گرفتیم »اهدا شد . سید حامد قاسمی و علی رهجو برای «پول در صدر اسلام» فانوس جشنواره را دریافت کردند. لوح افتخار بخش «پویانمایی» به محسن صالحی فرد برای «نافرمانی» و ایمان یونسی برای «تولد یک رویا»  تقدیم شد. فانوس این بخش نیز به محمد خیراندیش دولابی برای «دم جُنبونک‌ها» ، رسول آذرگون برای «بچرخ تا بچرخیم» و امیر سبیعی برای «دو نفر بر فراز یک منبر» رسید. لوح افتخار بخش« داستانی بلند»  به صادق صادق‌دقیقی برای «تا آمدن احمد» و روح‌ ا. . . سهرابی برای «خاکستر و برف» اختصاص یافت. لوح افتخار فیلم نامه این بخش به مهدی محمدی برای «فرزانه» و لوح افتخار بازیگری به شیده یزدانی برای «فرزانه» تقدیم شد. فانوس بهترین تهیه کنندگی نیزبه پروانه مرزبان برای «تا آمدن احمد» اهدا شد. هیئت داوران بخش« داستانی نیمه بلند»لوح افتخار فیلم نامه را به محمود عرفانی برای «نامه های سنگی» و لوح افتخار بازیگری را به سوگل طهماسبی برای «هنگامه» تقدیم کرد. فانوس کارگردانی  نیزبه امیر داسارگر برای «هنگامه» اهدا شد. جایزه ویژه این بخش به حسین ریگی برای «جاده مرزی» تعلق گرفت. هیئت داوران در بخش «داستانی کوتاه» لوح افتخار را به داود جلیلی برای «پستوی خالی» وفانوس را به مهدی امینی برای «تشویق» وعلی دلکاری برای «هوادار» تقدیم کرد. لوح افتخار بخش «نقد درون گفتمانی» به علی طالبی طادی برای «شادی وحشتناک»، محسن اردستانی رستمی برای «گنج پنهان» و میثم جهان‌بین برای «پهلوانی برای امروز» اهدا شد وفانوس به ایلیا علوی برای «آرزو» رسید. داوران «جنگ نرم» لوح افتخار بخش «تاریخ سیاسی» را به مصطفی موسوی‌تبار برای «زن بودن به روایت طاهره لباف» تقدیم کردوفانوس به مجید عزیزی برای «بدون مرز» اهدا شد. هیئت داوران بخش«تاریخ سیاسی»  لوح افتخار را  به ایمان گودرزی برای «فرزند سیا» اهدا کرد وفانوس این بخش به احسان جعفرپیشه برای «هشت هشت» و جایزه ویژه هم به مهدی نقویان برای «برادران» تعلق گرفت. لوح افتخار بخش «دفاع مقدس » به حسین تهرانی برای «بازگشت قهرمان» و هادی حاجتمند برای «آنا» اهداشدوفانوس این بخش نیز به علیرضا باغیشنی برای «بابا حاجی» و یوسف حاتمی‌کیا و مهدی برجیان برای کارگردانی مستند «چشم جنگ» اختصاص یافت. لوح افتخار بخش «جبهه فرهنگی» به محمد صفا برای «مسیر هشت میلیمتری» وامیر مهریزدان برای «از ساقه تا صدر» اهدا شد.


فانوس ویژه برای سلحشور
هیئت داوران فانوس جشنواره عمار را به خاطر تلاش برای پرورش نیرو های انقلابی و تهیه کنندگی مجموعه آثار داستانی «قصه های تبیان» به فرج ا. . سلحشور اهدا کرد. پخش  نماهنگ هایی درباره شهدای مدافع حرم از جمله سردار همدانی، مهدی نوروزی و مصطفی صدرزاده از دیگر بخش های این مراسم بود. آهنگران نیزشعر معروف خود «با نوای کاروان» را اجرا کرد که حاضران با نوای وی سینه زنی کردند.


تجلیل از خانواده شهدای حرم و جبهه مقاومت
خانواده شهید صدرزاده که فرماندهی گردان عمار لشکر فاطمیون را برعهده داشت در این بخش مراسم تجلیل شدند. همسر شهید صدرزاده گفت: نام این جشنواره بسیار گرانقدر است و نام مردی بزرگ چون عمار را برخود دارد. امیدوارم شرکت‌کنندگان در این جشنواره باعث سرافرازی آرمان های انقلاب اسلامی شوند. همچنین خانواده های شهدا رضا اسماعیلی، مهدی نوروزی، مصطفی صدرزاده، سردار همدانی، عزیزی، تقوی فر، برجسته و توسلی در این مراسم تجلیل شدند.


حضور خانواده های شهدای نیجریه ای
هیئت داوران بخش‌ مسابقه مستند «مدافعان حرم» لوح افتخار را به محسن اردستانی رستمی برای کارگردانی «معلم» و حجت الاسلام ساسان فلاح‌فر برای «روایت نصر» اهدا کردو فانوس این بخش به حمید عبدا. . . زاده برای «ایرانی های مرتد» تقدیم شد. در این بخش از خانواده شهدای نیجریه ای دعوت شد تا روی سن حاضر شوند و برای آزادی شیخ زکزاکی دعا کردند.


خجالت می کشیم نزد خانواده شهدا از ما تقدیر شود
لوح افتخار بخش «ایران و آمریکا»  به سید محسن موسوی برای «ماجراهای هکتور و سه کله پوک» ، ایمان گودرزی برای «444 روز» و حسین مطلبی برای «نان و هسته‌ای» اهدا شد. فانوس نیزبه علی شیرزادیان برای «عدالت آمریکایی» ، محمد رخشانی‌صابر برای «نسل سوم» و علیرضا بوالی برای «شطرنج با گرگ‌ها» اختصاص یافت. محسن مقصودی تهیه کننده برنامه «ثریا» پس از دریافت این جایزه بیان کرد: ما خجالت می کشیم نزد خانواده شهدا از ما تقدیر شود. هیئت داوران بخش «بیداری اسلامی و جهانی»لوح افتخار رابه ناصر نادری برای کارگردانی «رد پای فرشته» وفانوس را به محسن اسلام‌زاده برای «تنها میان طالبان» تقدیم کرد. هیئت داوران «هفت تیر» هیچ اثری را شایسته دریافت جایزه ندانست.


رونمایی جایزه ویژه جدید جشنواره
در این مراسم از جایزه ویژه جدید جشنواره مردمی فیلم عمار با عنوان جایزه ویژه موزائیک «مرگ بر آمریکا» رونمایی شد. این جایزه به مهدی نقویان کارگردان اثر «برادران» در حوزه فتنه 88 تقدیم شد. در این بخش  نماهنگ «موزائیک مرگ بر آمریکا» به نمایش در آمد. همچنین ازقطعه موسیقایی «أین الفاطمیون»  به خوانندگی علی اکبر قلیچ فرزند شهید قلیچ رونمایی شد. موضوع این قطعه مدافعان حرم به ویژه افرادی با ملیت افغانستانی بود.


 صحبت های بی ریای ننه عصمت
در این مراسم از حاضران با نان کُوک پخته شده توسط بانوان جهادگر ملاردی پذیرایی شد. ننه عصمت که پیش از این دستکش او به عنوان جایزه ویژه جشنواره عمار قرار داده شد با کیسه ای از بافته های خود و 25 هزار تومان کمک نقدی برای مدافعان حرم به سالن آمده بود. وی  که لهجه یزدی  داشت گفت: من هیچ کاری نکرده ام که خوب باشد و شرمنده خانواده شهدا و شرمنده شما هستم هر کاری می کنم برای مدافعان حرم و برای آن هایی است که برای کشور می جنگند.مخاطبان داخل سالن برای تجلیل از وی چند ثانیه ایستادند.

 

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 19 دی 1394  8:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها