تا حالا پنکیک لبو عسلی خوردهاید؟
مجله آشپزی مثبت - عاطفه حدودی: برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد مندرآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خوردهاید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما میسازد.
مواد لازم:
-
1 پیمانه آرد
-
2 ق س عسل
-
1/2 پیمانه شیر
-
1 عدد تخممرغ
-
3 عدد لبوی کوچک
-
1 ق چ بیکینگپودر
طرز تهیه:
1. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ بهاینترتیب که اول آرد، بیکینگ پودر،شیر و تخممرغ را هم زده در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد عسل و لبوی رنده شده یا پوره شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه پنکیک آماده شد، به مدت 5 دقیقه بگذارید در یک ظرف شیشهای استراحت کند.
2. حالا تابهای را کمی چرب کنید و بهاندازهای که میخواهید از مایه درون تابه بریزد. وقتی مایه پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و حباب بزند. وقتی دو طرف پنکیک خوب پف کرد آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
تشکرات از این پست
nargesza