ناگت مخصوص گیاهخواران
مواد لازم:
سيب زميني: 200گرم
اسفناج: 50گرم
هويج: يک دوم پيمانه
پنير فتا: 100گرم
پياز داغ: 3 قاشق سوپ خوري
نمک، پاپريکا، پودر سير: به ميزان لازم
نخودفرنگي: يک چهارم پيمانه
سس پستو: يک قاشق سوپ خوري
ذرت:يک دوم پيمانه
پودر سوخاري:به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - سيب زميني را آبپز نماييد و بدون مزه دار کردن پوره نماييد.
2 - هويج را نيز در آب پخته و سپس پوره نماييد.
3 - نخودسبز پخته را به همراه سيب زميني پوره شده درغذاساز ريخته تا کاملا با هم همگن شوند.
4 - سپس باقي مواد شامل پياز داغ و هويج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنيرفتا را بيفزاييد. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نماييد.
5 - همه مواد را با هم بگذاريد تا يک دقيقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و يکدست شوند.
6 - سپس به آن ادويههاي دلخواه را اضافه کرده و مواد را براي يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
7 - سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاري غلتانده و در روغن سرخ کنيد.