پای_سیب_با_مایکروویو 🎀
سیب زرد 2 تا 3 عدد
دارچین یک ق م
تخم مرغ 3 عدد
روغن جامد یا کره 100 گرم
شکر یک پیمانه سرخالی
وانیل شکری یک چهارم ق چ
شیر یک سوم پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک ق م
سیب را پوست کنده و حلقه حلقه کنید و روی آن کمی شکر و دارچین بپاشید. سیب ها را در ظرفی با درپوش بریزید و به مدت 3 دقیقه با قدرت 100% در دستگاه بگذارید تا بپزد. سپس دستگاه را خالی روی 180 درجه با کلید کانوکشن حدود 10 دقیقه روشن کنید تا دستگاه گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن بزنید تا کاملا سفید و پوک شود و آن را کنار بگذارید. شکر و زرده و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس روغن و شیر را به آن اضافه کنید. آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه کنید. در انتها سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. ظرف کم ارتفاعی را از قبل چرب کنید و کمی آرد بپاشید. نیمی از مواد را در ظرف بریزید و سیبها را روی آن قرار دهید و مجددا روی آن ها را با مابقی مواد بپوشانید. ظرف را بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه با ترکیب 180 درجه و مایکرو 180 وات(20% یا حداقل) در دستگاه بگذارید(ترکیب کانوکشن و مایکرو)