کیک سیب و زردآلو🍃
کره .............125 گرم
پوست پرتقال رنده شده............1 ق چ یا وانیل 1/4 ق چ
شکر............165 گرم
تخم مرغ. .......2 عدد
آرد...............185گرم
شیر.............60میلی لیتر
بیکینگ پودر. .....1 ق چ
کمپوت سیب.....125گرم
مارمالاد زردآلو....2 ق س
طرز تهیه
قالب گرد 20 سانتی وسط خالی که از نچسب بودن آن کاملا اطمینان دارید را چرب کرده آردپاشی کنید.
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
تمام مواد کیک بجز کمپوت و مارمالاد را داخل کاسه همزن ریخته،با دور کند بزنید تا مواد مخلوط شود سپس دورهمزن را تند کرده تا مواد صاف و یکدست شده و تغییر رنگ دهد، 1/3مواد را داخل قالب ریخته مارمالاد را روی مایه کیک بریزید طوری که با دیواره ی قالب فاصله داشته باشد ،سپس کمپوت سیب را روی مارمالاد بچینید( برای عطر و طعم دلپذیر کیک بهتره که از کمپوت خانگی استفاده کنید)،مابقی مایه کیک را روی آن بریزید رویش را صاف کنید و در فر گرم شده به مدت 45 الی 50 دقیقه بپزید.بعد از پخت 10 دقیقه تامل کرده سپس روی پنجره سیمی برگردانده تا کیک کاملا خنک شود.