بورک مخلوط:
داخلش قارچ، گوشت مرغ، وچند حبه سیر ،فلفل دلمه ای، خیارشور و پنیر پیتزا همه رو نگینی خرد کردم تفت دادم رب گوجه زدم چند حبه ی سیر رو حرد کردم ریختم داخل مواد بعد یک لایه خمیر ته ظرف گذاشتم به شکل ماهی بالا و سر و کناره های ماهی رو هم خمیر گذاشتم بهد موادمو ن رو روخمیر گذاشتم برای پولکها هم از یه چیز گرد مثل ته نمکدان استفاده کردم خمیر رو با وردنه باز کردم و با ته نمکدان روی خمیر زدم و خمیرها به شکل دایره در اومدن بعد ردیفی پوکلها رو از طرف دم چسبوندم تا سر ماهی که به این شکل دراومده.