وب سایت دکتر کرمانی: این سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، پیاز و فلفل دلمه ای می باشد. سبزیجات را هم می توانید به صورت منجمد استفاده کنید و هم تازه.
مواد لازم:
-
اسپری پخت، یا مقداری روغن
-
170 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سینه مرغ، که به اندازه های کوچک تکه تکه شده باشد
-
225 گرم میکس سبزیجات قطعه قطعه شده، کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای
-
یک فنجان هویج که به شکل خلال ریز درآمده باشد
-
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
-
7 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
-
یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار
روش پخت:
یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان، مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش. پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت 8 دقیقه و یا تا زمانی که پاستا بپزد روی شعله نگهش دارید.
اطلاعات تغذیه ای:
-
کالری: 156
-
کلسترول از چربی در هر وعده: 14 درصد
-
چربی در یک وعده: 3 گرم
-
چربی اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
-
چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
-
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.4 گرم
-
پروتئین در یک وعده: 20.4 گرم
-
کربوهیدرات در یک وعده: 12.8 گرم
-
فیبر در یک وعده: 2.8 گرم
-
کلسترول در یک وعده: 40 میلی گرم
-
آهن در یک وعده: 1.4 میلی گرم
-
سدیم در یک وعده: 723 میلی گرم
-
کلسیم در یک وعده: 27 میلی گرم