مواد لازم:
1.آب – 5 لیوان
2.لپه - یک لیوان
3.گوشت تکه شده - 250 گرم
4.سیب زمینی – 3 عدد
5.هویج متوسط – 2 عدد
6.پیاز متوسط – یک عدد
7.روغن – 3 قاشق مربا خوری
8.حبه سیر – 3 عدد
9.شوید تازه – 2 قاشق غذا خوری
10.نمک و فلفل – به اندازه کافی
طرز تهیه:
1.آب،لپه و گوشت را در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد تا لپه ها نرم شود.
2.به محض نرم شدن لپه ها، سیب زمینی و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید .
3.پیاز،شوید و سیر را در روغن تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.
4.نمک و فلفل را به سوپ اضافه و سرو کنید.