مواد لازم:
٢ تکه سینه مرغ
١ عدد پیاز درشت نمک و فلفل سیاه زعفران دم شده روغن چند قطره
طرز تهیه:
پیاز را چرخ و یا رنده کرده و سپس در صافی بریزید تا آب پیاز خارج شده و بعد با مرغ چرخ شده به همراه نمک و فلفل در ظرفی ترکیب کنید و هم زده تا کاملا مخلوط شود. در یخچال به مدت ١ ساعت قرار داده تا مرغ مزه دار شود. در یک تابه روغن را بریزید و گوشت را در تابه به صورت دایره و یا هر شکلی که دوست دارید فرم داده و روی حرارت قرار دهید. زعفران را هم اضافه و گذاشته تا پخته و سرخ شود. بعد مرتب گوشت را برگردانده تا طرف دیگر آن هم سرخ و طلایی شود.