مواد لازم :
سينه مرغ ۱۲۰ گرم
کنسرو ذرت شيرين ۲۲۵ گرم
شير دو قاشق غذا خوري
آب مرغ ۶۰۰ ميلي ليتر
سفيده تخم مرغ ۲ عدد
زنجبيل يک قاشق چايخوري
آرد ذرت يک قاشق غذا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
پيازچه خرد شده يک قاشق سوپخوري
سس سويا يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ابتدا مرغ را مي پزيم . سپس زنجبيل را به آن اضافه مي کنيم . نمک ، فلفل ، سفيده تخم مرغ ، شير ، آرد ذرت و سس سويا را در غذاساز ريخته و خوب با هم مخلوط مي کنيم .
آب مرغ را درون يک قابلمه ريخته و روي حرارت مي جوشانيم . سپس مواد مخلوط شده فوق را به آن مي افزاييم . پس از پخت کامل مواد ، کنسرو ذرت را به مابقي مواد افزوده و صبر مي کنيم تا سوپ کاملا جا بيفتد.
سوپ را در ظرف مي ريزيم و روي آن را با پيازچه ي خرد شده تزئين مي کنيم.
نکات تغذيه اي :
سوپ مرغ و ذرت يک غذاي مناسب بري افرادي است که داراي چربي خون بالا هستند.
ذرت مقدار زيادي اسيد فروليک دارد که يک ترکيب با خاصيت آنتي اکسيداني است. پختن ذرت باعث افزايش مقدار اسيد فروليک و خاصيت آنتي اکسيداني آن مي شود، زيرا در ذرت خام اسيد فروليک به فيبرهاي غير محلول متصل شده است و عمل پختن باعث شکستن اين اتصال و آزادسازي اسيدفروليک مي شود.
بنابراين بر خلاف ساير مواد غذايي که فرايند پخت باعث کاهش مواد مغذي در آنها مي شود، ولي در ذرت باعث افزايش خاصيت آنتي اکسيداني آن مي شود و هر چه مدت زمان پخت بيشتر باشد، اين خاصيت بيشتر مي شود.