دماوندیها با کدو تنبل خورش خوشمزهای درست میکنند که طرفداران زیادی دارد. اگر شما در خانهتان کدوتنبل دارید اما نمیدانید با آن چهکار کنید حتما این خورش سنتی را بپزید. به امتحانش میارزد.
مجله آشپزی مثبت - آزاده رستم پور: حالا که فصل کدو حلوایی است بهتر است از این کدوی بینظیر و خوشمزه غذاهای مختلف و متنوعی درست کنید. دماوندیها با کدو تنبل خورش خوشمزهای درست میکنند که طرفداران زیادی دارد. اگر شما در خانهتان کدوتنبل دارید اما نمیدانید با آن چهکار کنید حتما این خورش سنتی را بپزید. به امتحانش میارزد.
مواد لازم برای 4 نفر
-
300 گرم کدوحلوایی
-
200 گرم گوشت گوسفند
-
1 عدد پیاز
-
3 حبه سیر
-
1 ق س زعفران دم کرده
-
1 ق س برگبو خرد شده
-
به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
2. سیر را هم نگینی خرد کنید و با پیاز کمی تفت دهید تا فقط رنگش تغییر کند. حالا گوشت خرد شده را اضافه کنید و با برگبو، زردچوبه و دو لیوان آب بگذارید بپزد.
3. وقتی گوشت پخت، کدو را که بهاندازه مکعبهای پنج سانتی برش دادهاید به گوشت اضافه کنید و بگذارید با همان آب گوشت یک ساعت بپزد. زعفران دم شده ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.