مواد اولیه :
خمير يوفكا غذایی يك بسته
پياز متوسط خرد شده يك عدد
سيبزميني متوسط نگيني خرد شده يك عدد
گوشت چرخكرده 350 گرم
فلفل دلمهاي رنگي دو عدد
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
سس فلفل يك قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده 100 گرم
كره سه قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
سيبزميني را در روغن كمي تفت ميدهيم. در تابه ديگري پياز را نيز تفت داده، سپس فلفل دلمهاي خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم. در مرحله بعد گوشت چرخكرده را افزوده و آن را نيز با مواد مخلوط مينماييم. رب گوجهفرنگي و سس فلفل را مخلوط كرده و به همراه جعفري، نمك و فلفل به مایه افزوده و هم ميزنيم، در آخر سيبزمينيهاي سرخ شده را نيز افزوده و مواد را مخلوط ميكنيم تا سس يكدستي حاصل شود.
خمير يوفكا را به صورت نواري برش زده، كره آب شده را با قلم مو روي خميرها ماليده، سپس از مواد گوشتي روي خميرها ريخته و آنها را به شكل رول ميپيچيم. رولها را درون سيني فر چرب شده چيده و روي آنها را نيز كره ميماليم و سيني را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد زماني كه خميرها طلايي شوند قرار ميدهيم.