0

رول یوفکای گوشتی

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

رول یوفکای گوشتی

رول یوفکای گوشتی

 

 

رول یوفکای گوشتی

 

 

 

مواد اولیه : 

خمير يوفكا غذایی يك بسته

پياز متوسط خرد شده يك عدد

سيب‌زميني متوسط نگيني خرد شده يك عدد

گوشت چرخ‌كرده 350 گرم

فلفل دلمه‌اي رنگي دو عدد

رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري

سس فلفل يك قاشق سوپخوري

جعفري خرد شده 100 گرم

كره سه قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و روغن مايع به ميزان لازم

 

 طرز تهیه

سيب‌زميني را در روغن كمي تفت مي‌‌دهيم. در تابه ديگري پياز را نيز تفت داده، سپس فلفل دلمه‌اي خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌‌دهيم. در مرحله بعد گوشت چرخ‌كرده را افزوده و آن را نيز با مواد مخلوط مي‌‌نماييم. رب‌ گوجه‌فرنگي و سس فلفل را مخلوط كرده و به همراه جعفري، نمك و فلفل به مایه افزوده و هم مي‌زنيم، در آخر سيب‌زميني‌هاي سرخ شده را نيز افزوده و مواد را مخلوط مي‌كنيم تا سس يكدستي حاصل شود.

خمير يوفكا را به صورت نواري برش زده، كره آب شده را با قلم مو روي خميرها ماليده، سپس از مواد گوشتي روي خميرها ريخته و آنها را به شكل رول مي‌پيچيم. رول‌ها را درون سيني فر چرب شده چيده و روي آنها را نيز كره مي‌‌ماليم و سيني را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد زماني كه خميرها طلايي شوند قرار مي‌دهيم.

 

یک شنبه 13 دی 1394  8:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها