0

مشکل نصب ویندوز 10

parisab74
parisab74
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 11

مشکل نصب ویندوز 10

با سلام 

در حین نصب ویندوز
وقتی که دوتا گزینه میاره که فایل ها و تنظیمات رو نگه داره یا فقط ویندوز رو نصب کنه گزینه اول رو میزنم 
این پیام ظاهر میشه که فقط close میشه و بعد میره به صفحه اول
میشه بگید مشکل از کجاست؟
ممنون میشم جواب بدین

اینم عکس اون پیام

http://s3.picofile.com/file/82312983...B%B1%DB%B6.jpg

شنبه 12 دی 1394  11:32 PM
تشکرات از این پست
parseman_110 sayyed13737373
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:مشکل نصب ویندوز 10

نقل قول parisab74

با سلام 

در حین نصب ویندوز
وقتی که دوتا گزینه میاره که فایل ها و تنظیمات رو نگه داره یا فقط ویندوز رو نصب کنه گزینه اول رو میزنم 
این پیام ظاهر میشه که فقط close میشه و بعد میره به صفحه اول
میشه بگید مشکل از کجاست؟
ممنون میشم جواب بدین

اینم عکس اون پیام

http://s3.picofile.com/file/82312983...B%B1%DB%B6.jpg

با عرض سلام و ادب

جواب شما در همان تایپیک اولی که ایجاد کردید داده شده .

برای حل این مشکل باید گزینه دوم را انتخاب کنید که شما را به محیط انتخاب یک درایو برای ویندوز هدایت میکند و حتما اگر شما میخواهید ویندوز قبلیتان را نگه دارید سعی کنید این ویندوز را در یک درایو دیگر نصب کنید .

موفق باشید

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 14 دی 1394  2:33 PM
تشکرات از این پست
parisab74 sayyed13737373
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

اول سلام

ببین داداش ویندوز ۱۰ این قابلیت رو داره که بدون اینکه حتی یه نرم افزار از سیستمت پاک بشه (حتی تو درایو c ) نصب بشه

گزینه اول هم همینو بهت میگه : میگه میخوای ویندوز رو فقط بالاتر ببری و اطلاعاتی از دست ندی ؟

گزینه دوم میگه : ویندوزو از اول نصب کنی و پارتیشن بندی بکنی ووو

حالا واسه گزینه اول باید ویندوزت بالا بیاد بعد بری تو دی وی دی فایل نصب رو باز کنی و از تو خوده ویندوز نصب کنی ! اون ارورم میگه سی دی رو در بیار ریست کن بعد از تو ویندوز نصب کن ! همین

حالا بستگی به خودت داره ! میتونی راه اول رو بری یا راه دوم

من خودم راه اولو رفتم خیلیم خوش گذشت ! همه‌ی نرم افزارای درایو ‌c هم موند برام !

یک شنبه 20 دی 1394  11:38 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول soheyl53

اول سلام

ببین داداش ویندوز ۱۰ این قابلیت رو داره که بدون اینکه حتی یه نرم افزار از سیستمت پاک بشه (حتی تو درایو c ) نصب بشه

گزینه اول هم همینو بهت میگه : میگه میخوای ویندوز رو فقط بالاتر ببری و اطلاعاتی از دست ندی ؟

حالا واسه گزینه اول باید ویندوزت بالا بیاد بعد بری تو دی وی دی فایل نصب رو باز کنی و از تو خوده ویندوز نصب کنی ! اون ارورم میگه سی دی رو در بیار ریست کن بعد از تو ویندوز نصب کن ! همین

من خودم راه اولو رفتم خیلیم خوش گذشت ! همه‌ی نرم افزارای درایو ‌c هم موند برام !

با عرض سلام و ادب

با توجه به این که ویندوز دوم یعنی ویندوز 10 کرک شده هست و قانونی نیست بنده پیشنهاد میکنم این ویندوز را در جایی غیر از ویندوز قبلی نصب کنند چون ممکن است بعد از کرک کردن ویندوز 10 رسمیت ویندوز 7 نیز از بین برود .

با تشکر

دوشنبه 21 دی 1394  9:47 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53

اول سلام

با عرض سلام و ادب

با توجه به این که ویندوز دوم یعنی ویندوز 10 کرک شده هست و قانونی نیست بنده پیشنهاد میکنم این ویندوز را در جایی غیر از ویندوز قبلی نصب کنند چون ممکن است بعد از کرک کردن ویندوز 10 رسمیت ویندوز 7 نیز از بین برود .

با تشکر

منظورتونو از رسمیت متوجه نمیشم

وقتی از داخل ویندوز، ویندوز جدید رو نصب میکنید ویندوز جدید کاملا جایگذین میشه با همون جالت ویندوز قبلی ؛ مثلا اگه کرک شده باشه با شماره سریال فیک ، ویندوز جدید هم با همون شماره و در همون حالت خواهد بود ! و اگر هم اورجینال باشه که بعید میدونم همون شماره قبلی جایگذین میشه و ویندوز ۱۰ شما هم اورجینال خواهد بود جتی اگر حالت ۳۰ روزه trial باشه باز هم همون میمونه !

در نظر داشته باشد که بعد از نصب ویندوز 10 در تون حالت شما ابدا دیگه ویندوز ۷ نخواهید داشت !!! و البته مثل قبل نیست که نرم افزارهای درایو c پاک بشن بلکه حتی با همون cash قبلی وارد ویندوز جدید میشن مثلا من chrome تو وین۸.۱ قبلیم داشتم بعد از نصب حتی historyشم پاک نشد !!! بماند که EDGE الان دیگه مورد علاقه‌ی من هستش !

دوشنبه 21 دی 1394  11:46 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

وقتی از داخل ویندوز، ویندوز جدید رو نصب میکنید ویندوز جدید کاملا جایگذین میشه با همون جالت ویندوز قبلی ؛ مثلا اگه کرک شده باشه با شماره سریال فیک ، ویندوز جدید هم با همون شماره و در همون حالت خواهد بود ! و اگر هم اورجینال باشه که بعید میدونم همون شماره قبلی جایگذین میشه و ویندوز ۱۰ شما هم اورجینال خواهد بود جتی اگر حالت ۳۰ روزه trial باشه باز هم همون میمونه !

در نظر داشته باشد که بعد از نصب ویندوز 10 در تون حالت شما ابدا دیگه ویندوز ۷ نخواهید داشت !!! و البته مثل قبل نیست که نرم افزارهای درایو c پاک بشن بلکه حتی با همون cash قبلی وارد ویندوز جدید میشن مثلا من chrome تو وین۸.۱ قبلیم داشتم بعد از نصب حتی historyشم پاک نشد !!! بماند که EDGE الان دیگه مورد علاقه‌ی من هستش !

با عرض سلام و ادب مجدد

چون ویندوز 7 دوستمان قانونی هست یعنی کرک شده نیست و هزینه اصلی ویندوز پرداخت شده است و این دوستمان میخواهد ویندوز 7 را حتما نگهدارد یعنی نمیخواهد آپدیت کند و همچنین می خواهد ویندوز 10 را به صورت کپی ( کرک شده ) بر روی سیستم خود نصب کند . به همین دلیل است که من این پیشنهاد را داده ام و در حال اگر ویندوز قانونی نبود صحبت شما کاملا درست هست .

با تشکر فراوان از همراهیتان

دوشنبه 21 دی 1394  7:34 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

با عرض سلام و ادب مجدد

چون ویندوز 7 دوستمان قانونی هست یعنی کرک شده نیست و هزینه اصلی ویندوز پرداخت شده است و این دوستمان میخواهد ویندوز 7 را حتما نگهدارد یعنی نمیخواهد آپدیت کند و همچنین می خواهد ویندوز 10 را به صورت کپی ( کرک شده ) بر روی سیستم خود نصب کند . به همین دلیل است که من این پیشنهاد را داده ام و در حال اگر ویندوز قانونی نبود صحبت شما کاملا درست هست .

با تشکر فراوان از همراهیتان

باسلام

راستش من که اصلا متوجه نشدم شما از کجا فهمیدید ویندوز ایشون اورجینال بوده و همینطور در مورد نگهداشتن ویندوز قبلی !!!!

ولی بازهم ذکر کردم ؛ اورجینال بودن ویندوز ایشون ابدا از بین نمیره و ویندوز 10 ایشون هم اورجینال ، قانونی و رسمی خواهد بود

و مورد دیگه اینکه ویندوز 10 قابلیت برگشت را هم دارد و به میتواند به صورت خودکار پاک شود و ویندوز قبلی جایگزین شود.

دوشنبه 21 دی 1394  10:17 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53
نقل قول parseman_110

نقل قول soheyl53 

باسلام

راستش من که اصلا متوجه نشدم شما از کجا فهمیدید ویندوز ایشون اورجینال بوده و همینطور در مورد نگهداشتن ویندوز قبلی !!!!

ولی بازهم ذکر کردم ؛ اورجینال بودن ویندوز ایشون ابدا از بین نمیره و ویندوز 10 ایشون هم اورجینال ، قانونی و رسمی خواهد بود

و مورد دیگه اینکه ویندوز 10 قابلیت برگشت را هم دارد و به میتواند به صورت خودکار پاک شود و ویندوز قبلی جایگزین شود.

با سلام مجدد

ایشون با بنده از طریق پیغام خصوصی برخی سوال و مشخصات دیگری که میخواستند را اعلام کرده بودند که خدا را شکر مشکلشان نیز حل شد .

با تشکر از همراهیتان

دوشنبه 21 دی 1394  10:53 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
parisab74
parisab74
کاربر تازه وارد

با سلام خیلی ممنون از راهنمایی ها مشکل من حل شده از راه دوم رفتم هیچ فایلی هم حذف نشد خیلی مرسی
پنج شنبه 8 بهمن 1394  2:24 PM
تشکرات از این پست
moonj59 sayyed13737373 parseman_110
moonj59
moonj59
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 466

با سلام .بنظرت کدوم ویندوز برات عالیه ؟

ویندوز 7 یا 10 ؟

پنج شنبه 8 بهمن 1394  2:43 PM
تشکرات از این پست
soheyl53 parseman_110 sayyed13737373
parisab74
parisab74
کاربر تازه وارد

سلام تو این چند هفته من حتی یکبار هنگی هم ندیدم در ویندوز 10 ولی ویندوز 7 هی هنگ میکرد و ویندوز 10 سریع start میشه نسبت به 7.ویندو10 در کل بهتر از 7 است.فقد مشکلی که هست درایور های لپ تاپم رو نمیتونم پیدا کنم و نصب کنم آپدیت هم نمیشن.شایدم مشکل از سیستم من باشه.
پنج شنبه 8 بهمن 1394  3:20 PM
تشکرات از این پست
soheyl53 parseman_110 sayyed13737373 moonj59
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

خانم پریسا اون چیزی که شما از پاک نشدن تو ذهنت داری با چیزی که من صحبتشو کردم کلا متفاوته !!!

من میگم حتی حافظه‌ی اینترنت بروزروتون هم پاک نمیشه !!!

اگه از راه دوم برین مسلما یا ویندوز قبلیتون کاملا منحل میشه و وارد windows.old میشه و نرم افزارهاش غیر قابل استفاده مجدد میشن (80٪ شون) یا دو ویندوزه میشین !!

چجوری میگین چیزی پاک نشده از ویندوزه قبلتون ؟!؟!!؟! indecision

پنج شنبه 8 بهمن 1394  8:01 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

داداش شما ویندوز 10 نصب کن ضمانتش با من !!!!

با یه مثال بهت بگم ؛ AZERA 2010 بهتره یا AZERA 2014 ؟ :-)

شک نکن چیزه جدید تر همیشه بهتره ؛ اگه نه جدید نمیشه !

پنج شنبه 8 بهمن 1394  8:04 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی

نقل قول parisab74
سلام تو این چند هفته من حتی یکبار هنگی هم ندیدم در ویندوز 10 ولی ویندوز 7 هی هنگ میکرد و ویندوز 10 سریع start میشه نسبت به 7.ویندو10 در کل بهتر از 7 است.فقد مشکلی که هست درایور های لپ تاپم رو نمیتونم پیدا کنم و نصب کنم آپدیت هم نمیشن.شایدم مشکل از سیستم من باشه.

خودت میدونی کانفیگ لپ تاپت چیه دیگه ؟؟ من پیشنهاد میکنم اگه نمیدونی چیه اسمشو سرچ کن تا
کانفیگتو پیدا کنی ؛ بعدش از سایتهای معتبر که پیشنهادم P30download.com هست سرچ کن هر کدوم
ازقطعه هاتو درایورشو بگیر

اگه دیدی بازم پیدا نشد اسم بده تا لینک بدم بهت طوری نیس

پنج شنبه 8 بهمن 1394  8:09 PM
تشکرات از این پست
parisab74
parisab74
کاربر تازه وارد

شما درست میگید همه ی نرم افزار های ویندوز قبلی حذف شده حتی کارت گرافیکی و بلوتوث هم دچار مشکل شده.من منظورم فایل های شخصیم بود که چیزی ازشون کم نشده در حالی که همه ی برنامه هام رفته و همونطور که شما گفتید رفتن تو پوشهwindows.old.حق با شماس.
پنج شنبه 8 بهمن 1394  8:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها