مربای انجیر در دسته مرباهای خیلی خوشمزه قرار می گیرد. برای آنها که می خواهند این مربا را سریع درست کنند و یک صبحانه عالی داشته باشند، طرز تهیه مربای انجیر در ده دقیقه را ارائه کرده ایم.
مواد اولیه:
انجیر خشک 500 گرم
شکر دو و نیم استکان
سیب 1 عدد
آبلیموی تازه 3 قاشق
آب نیم لیتر
نمک 1 پنس
طرز تهیه:
انجیر خشک را 2-3 ساعت در آب سرد خیس می کنیم و خرد میکنیم سپس سیب را رنده کرده و به سیب آبلیمو میزنیم. همه مواد را در یک قابلمه ریخته و در حرارت تند می جوشانیم وقتی جوشید حرارت را کم کرده 5 دقیقه هم میزنیم از حرارت برداشته با بلندر پوره میکنیم دوباره در حرارت کم 5 دقیقه می جوشانیم سپس از حرارت برداشته و در شیشه می ریزیم و دربش را میبندیم و در جای خنک نگهداری میکنیم.