مواد لازم :
پاستا=۲۰۰ گرم
ـخیار خلال شده =۱ عدد
گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده =۲۰۰ گرم
قارج دکمه ای یا کلاهک =بسته ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده= ۲۰۰ گرم
روغن زیتون =۲ قاشق غذا خوری
ـسرکه بالزامیک =۲ قاشق غذا خوری
پرتقال خرد شده =۲ عدد
طرز تهيه:
مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .