مواد لازم :
|
1/2 قاشق چايخوري |
|
1/2- 5 پيمانه الي 6 پيمانه |
|
1قاشق چايخوري |
|
2 پيمانه |
|
1قاشق چايخوري |
|
1/2 پيمانه |
|
1/2 پيمانه |
طرز تهيه :
پودر خمير ترش و نمك رادر يك دوم پيمانه آب ولرم حل كرده درمحلي مي گذاريم تا خمير پف كند ، شير رابه آن اضافه نموده سپس مايه آماده رابه يك دوم پيمانه آرد و تقويت كننده آرد اضافه كنيد و مخلوط نماييد ، پس از آن روغن مايع و آرد را اضافه كنيد ورز دهيد تا خميرنرم و لطيفي بدست آيد .
اگر خمير بدست چسبيد آرد مازاد اضافه كنيد تا چسبندگي از بين برود . روي خمير كمي آرد پاشيده ، رويش را با پارچه پوشانده در محل نسبتاً گرمي مي گذاريم ، يك تا دو ساعت بماند وقتي خمير دو برابر شد، خمير را دوباره ورز داده تكه هاي كوچكي به اندازه يك گردو برداشته گلوله كرده روي گلوله ها را با پارچه پوشانده تا خشك نشود .
سپس خمير را بصورت لواش بازكرده ، سيني فر را روي اجاق گاز قرار داده ، داغ كه شد لواش نان را روي آن قرار داده پس از اينكه يك طرف آن پخته شد ، برگردانيده طرف آن را مي پزيم .