0

نان لواش میترا

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان لواش میترا

 

نان لواش میترا

 

 

مواد لازم  :

 

تقويت كننده آرد

1/2  قاشق چايخوري
آرد
 1/2- 5 پيمانه الي 6 پيمانه
نمك
  1قاشق چايخوري
شير ولرم
2 پيمانه
پودرخمير ترش
 1قاشق چايخوري
روغن مايع  
 1/2  پيمانه
آب گرم
  1/2 پيمانه

 

طرز تهيه :

پودر خمير ترش و نمك رادر يك دوم پيمانه آب ولرم حل كرده درمحلي مي گذاريم تا خمير پف كند ، شير رابه آن اضافه نموده سپس مايه آماده رابه يك دوم پيمانه آرد و تقويت كننده آرد اضافه كنيد و مخلوط نماييد ، پس از آن روغن مايع و آرد را اضافه كنيد ورز دهيد تا خميرنرم و لطيفي بدست آيد .

اگر خمير بدست چسبيد آرد مازاد اضافه كنيد تا چسبندگي از بين برود . روي خمير كمي آرد پاشيده ، رويش را با پارچه پوشانده در محل نسبتاً گرمي مي گذاريم ، يك تا دو ساعت بماند وقتي خمير دو برابر شد، خمير را دوباره ورز داده تكه هاي كوچكي به اندازه يك گردو برداشته گلوله كرده روي گلوله ها را با پارچه پوشانده تا خشك نشود .

سپس خمير را بصورت لواش بازكرده ، سيني فر را روي اجاق گاز قرار داده ، داغ كه شد لواش نان را روي آن قرار داده پس از اينكه يك طرف آن پخته شد ، برگردانيده طرف آن را مي پزيم .

 

شنبه 12 دی 1394  10:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1677
محل سکونت : خراسان رضوی
شنبه 21 فروردین 1395  9:08 PM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
دسترسی سریع به انجمن ها