خرما –500گرم
گردوی خرد شده - 500 گرم
شکر- سه چهارم لیوان
بکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
آرد –سه چهارم لیوان
تخم مرغ - 3عدد
طرز تهیه:
فر را تا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب را با کره چرب کنید.
هسته خرما ها را جدا کنید و سپس آن ها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بکینگ پودر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را به دلخواه با مقداری مربا یا خامه تزئین و سرو کنید.