سلام.دوست عزیز اولا این حرف رو سید جمال الدین اسدآبادی نگفته ، محمد عبده شاگرد سید جمال الدین در مصر گفته.
ثانیا تقریبا هیچ کدوم از این چیزایی که گفتین تو غرب وجود داره
کجای آنها آزاد اندیشند در حالی که تبلیغاتشون به حدیه که بعضیاشون اصلا جای ایران رو رو کره زمین بلد نیستن .چند وقت پیش مستندی درست کرده بودن که از آمریکاییا مدر باره ایران میپرسیدن یکی میگفت آفریقاست، یکی میگفت یه جای دیگست و...
البته بهتره خاطرنشان کنم که مردم غرب تحت سیطره کنترل ذهن از طریق رسانه ها هستند.
صداقت هم که خیلی صداقت دارن هم از فیلماشون معلومه هم از سیاستشون
همونطور که sadegh بیان کردند زندگیشون سکولاره یعنی اونا به شرطی علم بدست میارن که براشون پول دربیاره وگرنه ارزش خاصی برای علم قایل نیستند
شاید باورتون نشه اما تو آمریکای مرکزی جایی هست که به موقع سر قرار رفته نوعی توهین به شمار میاد ؛ البته تو غرب وقت شناسی هست.)
انصافا کجای ازدواجشون آسونه اصلا مگه الان تو غرب ازدواج میکنن ؟؟؟
اینو باید چشماتونو بسته باشین تا بگین ساده زیست هستن . اصلا یکی از برنامه های جامع کنترل ذهنشون رو مصرف گرایی و تجمل گراییه
همین که هر روز میرن فروشگاه و با سبد پر یا چند سبد پر از اونجا خارج میشن خیلی ساده گرایانه ست.
و اما
درست است ، در جامعه ما برخی ارزشها (به خصوص ارزشهای دینی) نادیده گرفته میشوند
اما شما اول مسلمان را تعریف کنید...................................احتمالا میگویید تسلیم بودن در برابر خدا
درسته اما تسلیم بودن زبانی یا قلبی؟؟؟
ما مسلمون واقعی زیاد داریم افرادی که احادیث معصومین رو میخونن،قرآن میخونن و بهش عمل میکنن یا حد اقل سعی میکنن بهش عمل کنن
تو قرآن واحادیثمون کم اشاره نشده به زمان شناسی و برنامه ایزی،صداقت و نظم(حضرت علی میفرمایند :شما را به تقوا و نظم در گارهایتان سفارش میکنم)،سعی و تلاش(قرآن کریم : لیس للانسان الا ما سعی) و خیلی ارزشهای دیگه که جامعه غرب اصلا بویی از اینها نبرده
و همونطور که گفتم افرادی هستن که سعی میکنن عمل کنن و عمل میکنن
اما مسـًله اینجاست برخیها فقط روشنایی اونور آب رو میبینن در حالیکه اگه بیشتر توجه کنن و با اشرف مخلوقات بودنشون حال کنن(البته نعنوی) اینجا جای خیلی خوبی برایشان خواهد بود.
شرمنده طولانی شد.
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم