سوپ اردک با جو پرک
اول گوشت اردک یا مرغ رو میپزیم گوشت رو از داخل آب در میاریم و ریش ریش میکنیم ابش رو هم صافی میزنیم تا استخوان ریزی نداشته باشه بعد برای ۳ لیوان آب مرغ ۱ پیمانه جو پرک رو شسته همراه ۱ عدد هویج نگینی شده ۱ عدد پیاز نگینی شده و ۳ عدد گوجه ریز رنده شده به آب مرغ اضافه میکنیم همراه کمی نمک و زردچوبه و میزاریم تا جو بپزه و لعاب بده بعد ۱ عدد سیب زمینی رو نگینی کرده همراه گوشت مرغ یا اردک ریش شده به بقیه مواد در حال پخت اضافه میکنیم و سیب زمینی که پخت مقداری جعفری و گشنیز خورد شده و کمی فلفل سیاه به سوپ اضافه میکنیم و هنگام سرو در صورت تمایل کمی آبلیمو هم اضافه میکنیم