پاستا پنه با خامه و سالمون دودی
مواد لازم:
350 گرم پنه ریگاته
2 قاشق چای خوری کره
3 قاشق غذاخوری موسیر
1 فنجان خامه
1 قاشق چای خوری آبلیمو
100 گرم سالمون دودی
2 قاشق غذاخوری پیازچه
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.
حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.