چیز کیک ژله ای انار مخصوص شب یلدا
در آخر مواد رویه را روی چیزکیک بریزید و صاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
چیزکیک انار
مواد لازم
220 گرم بیسکویت شکلاتی
80 گرم کره آب شده
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
80 میلی لیتر آب پرتقال
400 گرم پنیر خامه ای
150 گرم شکر
350 گرم خامه ی فرم گرفته
مواد لازم برای رویه
50 گرم شکر
3 قاشق چایخوری پودر آگارآگار
یک پیمانه آب
400 گرم انار دانه شده
¼ پیمانه آب پرتقال
یک قطره رنگ خوراکی
چیزکیک انار
طرز تهیه
1. برای تهیه این چیزکیک خوشمزه بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره ی ذوب شده مخلوط کنید و داخل قالب کمربندی مربع یا گرد 23 سانتی متری پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
2. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بریزید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.
3. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا با شکر مخلوط شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را اضافه کنید، با لیسک به حالت دورانی هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید.
4. در آخر مواد رویه را روی چیزکیک بریزید و صاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
5. برای تهیه مواد رویه، شکر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. سپس دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
6. در صورت نیاز ، یک قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد رویه چیزکیک اضافه کنید