0

دمی_گوجه_فرنگی_

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

دمی_گوجه_فرنگی_

🎀 #دمی_گوجه_فرنگی_  🎀

مواد لازم برای۳ نفر: 🍅

پیاز   ۱ عدد
برنج   ۲ لیوان
سیب زمینی   ۱ عدد
زعفران (ساییده شده)   ۱/۴ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی   ۵ عدد
روغن   ۱/۲ استکان
نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

طرز تهیه :🍛

۱- ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

۲- در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

۳- برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

سایر نکات 🚨

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست. این غذا بیشتر جزو غذاهای تابستانی است.

1) اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

2) اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.

3)در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید(این مقدار را از آب اولیه کم کنید).

4)بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.

 

پنج شنبه 10 دی 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:دمی_گوجه_فرنگی_

پاسخ به:دمی_گوجه_فرنگی_

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 10 دی 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها