0

سوپ قارچ ژله ای سفید و تخم نیلوفر (غذای چینی)

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سوپ قارچ ژله ای سفید و تخم نیلوفر (غذای چینی)

سوپ قارچ ژله ای سفید و تخم نیلوفر (غذای چینی)

 

 

مواد لازم:

قارچ ژله ای سفید (قارچ گوش نقره ای) 10 گرم، 10 دانه تخم نیلوفر و مقداری

نبات

 

دستور پخت:

1- تخم نیلوفر را پاک کنید.

 

 تبیان زنجان

 

2- قارچ ژله ای سفید یا گوش نقره ای را خرد کنید.

 

 تبیان زنجان

 

3- مقداری آب در دیگی بریزید و قارچ ژله ای سفید (گوش نقره ای) را به آن اضافه کنید. به مدت سی دقیقه با شعلۀ بلند بپزید.

 

 تبیان زنجان

 

4- سپس تخم نیلوفر را اضافه کنید و سی دقیقۀ دیگر بپزید.

 

 تبیان زنجان

 

5- سرانجام نبات را اضافه کنید؛ وقتی نبات کاملاً حل شد، سوپ آماده است.

 

تبیان زنجان


 

 

پنج شنبه 10 دی 1394  11:26 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها