واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-
مواد لازم: عناب، تعدادی- قارچ ژله ای سفید(قارچ گوش نقره ای) 100 گرم - آلو زرد، یک عدد - شکر 50 گرم.
دستور پخت:
1- قارچ ژله ای سفید یا گوش نقره ای ، عناب و آلو زرد را خرد کنید.
2- مقداری آب در تاوه ریخته و قارچ ژله ای سفید یا گوش نقره ای ، عناب و آلو را به آن اضافه کنید.
3- اجازه دهید این مواد به مدت سی دقیقه پخته شود. در مرحلۀ آخر شکر را به مواد بیفزایید. وقتی شکر کاملا حل شد، سوپ شما آماده خواهد بود.