0

سوپ عناب، قارچ ژله ای سفید (قارچ گوش نقره ای) و آلو زرد

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سوپ عناب، قارچ ژله ای سفید (قارچ گوش نقره ای) و آلو زرد

 

سوپ عناب، قارچ ژله ای سفید (قارچ گوش نقره ای) و آلو زرد

 

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم: عناب، تعدادی- قارچ ژله ای سفید(قارچ گوش نقره ای) 100 گرم - آلو زرد، یک عدد - شکر 50 گرم.

 

دستور پخت:

 

تبیان زنجان

 

1- قارچ ژله ای سفید یا گوش نقره ای ، عناب و آلو زرد را خرد کنید.

2- مقداری آب در تاوه ریخته و قارچ ژله ای سفید یا گوش نقره ای ، عناب و آلو را به آن اضافه کنید.

3- اجازه دهید این مواد به مدت سی دقیقه پخته شود. در مرحلۀ آخر شکر را به مواد بیفزایید. وقتی شکر کاملا حل شد، سوپ شما آماده خواهد بود.

 

تبیان زنجان

 

پنج شنبه 10 دی 1394  11:25 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها