برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۵ عدد
سینه یا فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
ماست خامه ای یا چکیده ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و زعفران و روغن و کره به میزان لازم
طرز تهیه
برنج رو از قبل بشویید و خیس کنید.
بادمجانها رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نمک بپاشید تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد از نیم ساعت اونا رو بشویید و خشک کنید و در روغن داغ تفت بدید.
پیاز رو خرد کنید و به همراه مرغ, تفت بدید. وقتی خوب تفت خورد, نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و روی اون آب جوش بریزید و اجازه بدید تا مرغ بپزه و آبش کاملا جمع بشه! بعد اونو ریش ریش کنید. کمی ماست رو بزنید تا صاف و یکدست بشه, به اون نمک و فلفل سیاه و زعفران اضافه کنید و مرغ ها رو برای ۱ ساعت در این مخلوط بخوابونید تا مزه دار بشه!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید.
ماست رو کمی بزنید تا صاف و یکدست بشه, تخم مرغ ها رو به اون اضافه کنید و با چنگال بزنید تا صاف بشه! زعفران رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا همه برنج رو به این ماده آغشته کنید.
کف ظرف مورد نظرتون روغن بریزید و ابتدا یک لایه از برنج زعفرانی کف ظرف ریخته, بعد مرغها رو روی برنج بریزید و بعد بادمجانهای سرخ شده رو بچینید. در آخر هم مابقی برنج رو ریخته و خوب صاف و فشرده کنید. قابلمه رو به مدت ۱ تا ۱ ساعت و نیم روی حرارت قرار بدید یا اینکه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۱ تا ۱ ساعت و نیم بذارید تا ته چین طلایی بشه.