0

توپ گوشت كنجدي یک غذای چینی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

توپ گوشت كنجدي یک غذای چینی

 

توپ گوشت كنجدي یک غذای چینی

 

توپ گوشت كنجدي یک غذای چینی

 

مواد لازم :

گوشت بره 500 گرم

قارچ 4 عدد

پياز خام خلال شده 1 عدد

پياز سبز خرد شده 2 عدد

هندوانه 1 عدد

سس سويا 4 قاشق مرباخوري

سير 0.25 عدد

كنجد 90 گرم

سس گوجه فرنگي 2 قاشق مرباخوري

روغن 1 فنجان

آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه :

مخلوط توپي شكل را مي توانيد يك روز قبل از سرو غذا آماده نموده و در ظرف درب داري در يخچال بگذاريد . همچنين مي توانيد اين توپهاي نپخته را بمدت دو ماه در فريزر نگهداري كنيد و هنگام استفاده از يك شب قبل در يخچال قرار دهيد تا يخ آنها باز شود .

قارچها را در كاسه اي قرار داده و روي آنها آبجوش بريزيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت 20 دقيقه كنار بگذاريد تا خيس بخورند سپس آبكش كنيد و ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ريز خرد كنيد . گوشت را ريز خرد كرده و پياز , هويج , پيازچه , قارچ , سس سويا و سير را به آن افزوده و مخلوط كنيد . يك قاشق چايخوري از اين مخلوط را برداشته و به شكل توپ فرم دهيد و در دانه كنجد بغلطانيد تا كاملا آغشته به كنجد شده و بمدت 3 دقيقه در روغن داغ سرخ كنيد . باقي مخلوط را به همين ترتيب درست كنيد , سس اين غذا را ماهيتابه گرم كرده و توپها را بيافزاييد و بهم بزنيد تا آغشته به سس شوند .

 

طرز تهيه سس :

تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنيد

 

پنج شنبه 10 دی 1394  11:17 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها