مواد لازم :
گوشت بره 500 گرم
قارچ 4 عدد
پياز خام خلال شده 1 عدد
پياز سبز خرد شده 2 عدد
هندوانه 1 عدد
سس سويا 4 قاشق مرباخوري
سير 0.25 عدد
كنجد 90 گرم
سس گوجه فرنگي 2 قاشق مرباخوري
روغن 1 فنجان
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
مخلوط توپي شكل را مي توانيد يك روز قبل از سرو غذا آماده نموده و در ظرف درب داري در يخچال بگذاريد . همچنين مي توانيد اين توپهاي نپخته را بمدت دو ماه در فريزر نگهداري كنيد و هنگام استفاده از يك شب قبل در يخچال قرار دهيد تا يخ آنها باز شود .
قارچها را در كاسه اي قرار داده و روي آنها آبجوش بريزيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت 20 دقيقه كنار بگذاريد تا خيس بخورند سپس آبكش كنيد و ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ريز خرد كنيد . گوشت را ريز خرد كرده و پياز , هويج , پيازچه , قارچ , سس سويا و سير را به آن افزوده و مخلوط كنيد . يك قاشق چايخوري از اين مخلوط را برداشته و به شكل توپ فرم دهيد و در دانه كنجد بغلطانيد تا كاملا آغشته به كنجد شده و بمدت 3 دقيقه در روغن داغ سرخ كنيد . باقي مخلوط را به همين ترتيب درست كنيد , سس اين غذا را ماهيتابه گرم كرده و توپها را بيافزاييد و بهم بزنيد تا آغشته به سس شوند .
طرز تهيه سس :
تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنيد