0

روش تهیه کباب قارچ و فلفل

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

روش تهیه کباب قارچ و فلفل

روش تهیه کباب قارچ و فلفل

 

روش تهیه کباب قارچ و فلفل

 

مواد لازم

پياز- ۴ عدد متوسط

گوشت فيله گوساله- ۷۰۰ گرم (در صورت دلخواه از فيله مرغ هم مي توان استفاده کرد)

قارچ- ۴ عدد

فلفل دلمه اي- ۲ عدد

گوجه فرنگي- ۲ عدد

روغن مايع- مقداري

نمک و فلفل- به ميزان دلخواه

رب گوجه فرنگي- ۴ قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه

ابتدا دو عدد پياز را رنده مي کنيم و در تنظيف مي ريزيم تا آب پيازها گرفته شود.گوشت را به قطعات مساوي برش مي زنيم و براي ۲۴ ساعت در آب پياز قرار مي دهيم تا ترد شود. سپس ۲ عدد پياز، فلفل دلمه اي و گوجه  ها و قارچ ها را برش هايي به اندازه مساوي مي زنيم و همراه با قطعات گوشت به داخل سيخ کباب مي کشيم.

سيني فر را کمي چرب مي کنيم و سيخ هاي کباب آماده شده را داخل آن قرار مي دهيم. يک طرف کباب ها که پخت آن ها را برمي گردانيم تا طرف ديگرش بپزد، کمي نمک، فلفل و مقداري رب گوجه فرنگي را در کمي روغن تفت مي دهيم و حدود يک و نيم پيمانه آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم به جوش آيد در آخر پخت کباب ها سس آماده شده را اضافه مي کنيم.

 

پنج شنبه 10 دی 1394  11:08 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها