مواد لازم:
برگ کاهوی خرد شده- 2 پیمانه
لوبیای سفید پخته- یک چهارم پیمانه
کلم بروکلی خرد شده-یک دوم پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده- یک چهارم پیمانه
پودر پنیر پارمیزان- 3قاشق سوپ خوری
اسفناج تازه خرد شده -نصف پیمانه
گوجه گیلاسی- یک چهارم پیمانه
مرغ پخته ریش ریش شده - یک چهارم پیمانه
دانه انار- 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم سس:
ماست-1 پیمانه
اسفناج- 1 پیمانه
شوید خشک- 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل- به میزان لازم
روغن زیتون- یک چهارم پیمانه
کلم بروکلی- یک چهارم پیمانه
پنیرصبحانه- 2 قاشق سوپ خوری
آب لیموترش تازه- 2 عدد
تهیه سس
همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس برای خنک شدن در یخچال بگذارید.
تهیه سالاد
ابتدا لوبیا سفید را بپزید و بگذارید خنک شود. برگ کاهو و اسفناج را خرد کنید، فلفل دلمهایها را به صورت خلالی باریک برش بزنید و همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط کنید.
مرغ را روی سالاد بریزید و گوجههای گیلاسی را نیز روی سالاد بگذارید. کمی از دانههای انار و پودر پنیر را روی سالاد بپاشید و سس سبز را کنار سالاد سرو کنید.