مجله آشپزی مثبت: اگر عاشق سالاد ماکارونی هستید، این سالاد را هم امتحان کنید. سالاد پاستا و بادام هندي با طعم اسفناج و مرغی که دارد، طعم هیجانانگیزی به آن میدهد.
مواد لازم برای 4 نفر
-
350 گرم پاستای شکل دار
-
1 پیمانه سس فرانسوی
-
2 /1 پیمانه سس ماست
-
1 ق چ سس خردل
-
1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
-
2 عدد فیله مرغ
-
3 پیمانه اسفناج
-
1 ق س آبلیمو
-
2 /1 پیمانه بادامهندی خرد شده
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. ابتدا فیلههای مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را بهصورت تکههای یک سانتی خرد کنید.
2. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.
3. در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آبلیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهيد تا خنک شود.
4. اسفناجها را بعد از شستوشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندي خرد شده، پاستا و تکههای مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجهها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
5. موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و بهآرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.