مواد لازم
برنج
گوشت چرخ کرده
خلال بادام
کشمش
پیاز داغ
آرد نخودچی
رب گوجه
نمک،فلفل فراوان،زردچوبه،دارچین،ادویه مخلوط
طرز تهیه
آب رو میذاری بجوشه،بعد برنج رو به همراه کمی نمک و زردچوبه میریزی تو آب جوش تا یک ربع بجوشه،بعد برنج رو آبکش میکنی،میزاری خنک بشه و بعد با مخلوط کن خوب لهش میکنی مثل تا مثل خمیر بشه،گوشت چرخ کرده و پیاز داغ،خلال بادام،کشمش،رب،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،ادویه مخلوط رو با هم تفت میدی تا سرخ میکنی.
طرز پیچیدن کبه
یک قاشق غذا خوری سر پر از خمیر برنج برمیداریم،خوب ورز میدیم و به صورت استوانه ای حالت میدیم و کف دست پهنش میکنیم،کمی از موادی که با گوشت چرخ کرده آماده کردیم وسط خمیر میزاریم و خمیر رو میبندیم،برای اینکه خمیر راحت بسته بشه و به دست نچسبه دستمونو با آب خیس میکنیم،به همین ترتیب کل مواد رو آماده میکنیم،واسه اینکه کبه به سینی نچسبه کف سینی رو آرد نخودچی می پاشیم،وقتی کبه ها رو پیچیدیم با روغن داغ شده سرخ میکنیم،اول که کبه هارو تو ماهی تابه چیدیم زیرشو کم میکنیم تا پخته بشه بعد برای طلایی شدنش زیرشو زیاد میکنیم.