0

اگر هنوز ازدواج نکردم تقصير...

mehrshad2
mehrshad2
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

تقصير ساعت کاري ام است که صبح خروسخوان مي روم و صلاة ظهر مي آيم و شانس ديده شدن را از دست مي دهم!

تقصير خواهرم است که از شوهرش طلاق گرفت و باعث شد نظر همه نسبت به ما عوض شود!

تقصير بابا است که آن قدر پول ندارد که چشم ملت در بيايد!

تقصير مامان است... مگر نمي گويند مادر را ببين دختر را بگير؟!

تقصير پسرعموست که نفهميد عقد دختر عمو و پسرعمو را در آسمان ها بسته اند!

تقصير استادمان است که جلوي همه به من ابراز علاقه کرد و باعث شد ديگر کسي جرات نکند از من خواستگاري کند!

تقصير مادر شوهر عمه است، مي دانم که بختم را او بسته!

تقصير پسر همسايه دست راستي است که به خودش اجازه داد از من خواستگاري کند!

تقصير پسر همسايه دست چپي است که به خودش اجازه نداد ازمن خواستگاري کند!

تقصير تلويزيون است که توي همه سريال هايش همه جوان ها ازدواج مي کنند و اصلا به مشکلات ما جوان هاي ازدواج نکرده نمي پردازد!

تقصير مطبوعات است که توي مطالبشان همه جوان ها از هم طلاق مي گيرند و مردم را نسبت به ازدواج بدبين مي کنند!

تقصير عراق است که کلي از پسرهاي آماده ازدواج ما را به کشتن داد!

تقصير انگليس است، اين که اصلا گفتن ندارد. همه مي دانند که هميشه و همه جا کار، کار انگليس است!

تقصير سازمان ملل است که روي سردرش نوشته شده"بني آدم اعضاي يکديگرند" اما مشخص نکرده که مثلا من جيگر کي هستم؟!

تقصير کره زمين است که جوري نچرخيد که من و نيمه گمشده ام به هم برسيم!

تقصير قمر است که روز به دنيا آمدن من در عقرب بوده..........

منبع:بیتوته

سه شنبه 7 دی 1389  3:27 PM
تشکرات از این پست
fatemeh81
azarian2010
azarian2010
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 809
سه شنبه 7 دی 1389  3:54 PM
تشکرات از این پست
hadinavidi
hadinavidi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 444

پاسخ به:اگر هنوز ازدواج نکردم تقصير...

دولت و شخص احمدی نژاد میباشد بابت گرونی مسکن و بیکاری بالا و نداشتن امنیت کاری و  رشد بسیار زیاد طلاق در این دولت به بالاترین میزان خود رسیده است

سه شنبه 7 دی 1389  4:11 PM
تشکرات از این پست
mrazeghi
mrazeghi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 42

دوست عزیز اولا که مسکن گرون نیست شما ازدواج کن با وام چهار درصد صاحب خونه می شی وام 4 درصد یعنی قرض الحسنه

دوم که در مورد بیکاری تا زمانی که بازنشسته هایی که هنوز توی ادارات کار می کنند به عنوان افراد با تجربه که بین اقوام شما هم حتما پیدا می شن و همین طور توقع بالای شما که حتما می خواهی پشت میز نشین باشی و .... باعث بیکاریه  احمدی نژاد هم داره همه تلاش خودش رو می کنه انصاف داشته باش

سوم اگه طلاق بالاست ربطی به احمدی نژاد نداره می دونید به کی مربوطه به اونایی که شعار آزادی دادند و اینطور توی جامعه بی بندو باری به وجود آوردن وقتی یه جوان توی خیابان با داشتن یه دوست دختر یا پسر نیاز عاطفیش به جنس مخالف برطرف می شه نیازی به ازدواج نداره البته بی بندوباری به ماهواره ای که توی خونه خیلی ها پیدا میشه هم مربوطه که دیگه اون مقصر پدر ها و مادرهان

انصاف داشته باشیم لطفا

سه شنبه 7 دی 1389  5:16 PM
تشکرات از این پست
zareshahmaras
zareshahmaras
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 35

1- تقصير خودمون هست كه تا خودمونو ميشناسيم دنبال دوست پسر يا دوست دختر ميگرديم و حداقل 10 تا دوست داريم كه اينا باعث ميشه به هيچ كس اعتماد نكنيم .

2 - تقصير زنهاست كه چشم ديدن هوو را ندارند تا با مد شدن 2 يا 3 زنه آمار زنهاي مجرد بياد پايين

3 - تقصير زنهاست كه ميگن هر كي و هر چي ميخواد باشه فقط شوهر باشه و اينقدر هندونه زير بغل مردا نمي دادند .

پنج شنبه 9 دی 1389  10:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها