0

با کال کباب شمالی، اشتهای مهمان ها را باز کنید

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

با کال کباب شمالی، اشتهای مهمان ها را باز کنید

 

 
كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو می‌كنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.
 

مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. كال كباب را با كته و ماهى شور سرو می‌كنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.



کال کباب

مواد لازم برای 2 نفر



  • 2 عدد بادمجان بزرگ
  • 5 ق س گردوی آسیاب شده
  • 1 ق چ سر پر گلپر
  • 2 ق س رب انار ملس
  • 4 ق س آب انار
  • 2 جبه سیر رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل


طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آهسته‌ آهسته کباب شود. بادمجان‌ها را مرتب برگردانید تا همه جای آنها کاملا کباب شود. وقتی تمام قسمت بادمجان‌ها کباب شد، آنها را داخل آب سرد قرار دهید، سپس آهسته‌آهسته با دست پوست شان را جدا کنید.

2. بادمجان‌های کبابی را داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا خرد و له شوند، سپس آن را داخل کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

3.  اگر گردوی شما کمی طعم دارد، آن را داخل یک تابه خالی به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. در یک‌کاسه مناسب بادمجان له‌شده را همراه با گردو بریزید و مخلوط‌کنید، سپس رب انار را همراه با آب انار اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

4.  حال باید گلپر، سیر رنده شده، نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط‌کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا طعم دار شود.

5.  بعد از زمان ذکرشده کاسه را از یخچال درآورید و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

یه جوردیگه

گیلانی‌ها این غذا را با برنج سرد هم سرو می‌کنند.

دوشنبه 7 دی 1394  6:35 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها